Рішення міської ради  "Про надання дозволу комунальному підприємству "Електроа..."  № 139-6 від 12.04.2021р. 
Документ №139 від 12.04.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(6  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 12.04.2021р.  № 139-6
 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради на укладення договору фінансового лізингу на придбання автобусів


Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державні закупівлі», «Про автомобільний транспорт», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування і подальшого розвитку пасажирського транспорту, підвищення якості перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл КП «Електроавтотранс» на укладення договору фінансового лізингу з фінансовою установою АТ «Укрексімбанк» (ідентифікаційний код юридичної особи 00032112), на придбання 7 (семи) автобусів GULERYUZ COBRA GM 220 LE загальною вартістю транспортних засобів 31 174 038,0 грн. (тридцять один мільйон сто сімдесят чотири тисячі тридцять вісім  гривень), що становить гривневий еквівалент 944`462 євро (дев’ятсот сорок чотири тисячі чотириста шістдесят два євро) за курсом гривні до євро, встановленим на міжбанківському валютному ринку України, але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 30 місяців від дати підписання першого акту приймання – передачі транспортних засобів у лізинг, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами договору; авансовий платіж – не менше 25%; вартістю винагороди АТ «Укрексімбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи, що визначається за розміром індикативної ставки UIRD (український індекс ставок за депозитами фізичних осіб у гривні строком на 12 (дванадцять) місяців) збільшеної на 1,17 відсоткового пункту, одноразової банківської комісії за надання фінансування у розмірі 0,1% від суми фінансування, щомісячної комісії за управління у розмірі 0,41% від суми фінансування, включаючи витрати фінансової установи, в частині страхування КАСКО, ОСЦПВ, та додаткове страхування відповідальності згідно з умовами договору фінансового лізингу, інші витрати що можуть виникнути під час дії договору фінансового лізингу компенсуються окремо відповідно до договору фінансового лізингу.

2. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В. Голутяк):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити директора комунального підприємства «Електроавтотранс» (В. Голутяк) на підписання договору фінансового лізингу з АТ «Укрексімбанк», відповідного договору купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього та відповідно до розрахунків та договору страхування з ознайомлення основних умов страхування.

Передбачити умовами договору включення витрат  на страхування КАСКО, ОСЦПВ, та додаткове страхування відповідальності, та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу.

2.3. Дозволити здійснювати витрати пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням автобусів, які є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договору фінансового лізингу.

2.4. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу забезпечити реєстрацію права комунальної власності на автобуси, які є предметом фінансового лізингу, за Івано-Франківською міською територіальною громадою з подальшою передачею у господарське відання комунального підприємства «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради.

3.  Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  (Г. Яцків) забезпечити фінансування комунального підприємства «Електроавтотранс» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного договору фінансового лізингу з усіма додатками та додатковими угодами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови (В. Сусаніна) та постійну депутатську комісію з питань планування фінансів, цін та бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                          Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.