Розпорядження міського голови  "Про проведення обстеження підвальних приміщень, які мож..."  № 225-р від 28.05.2021р. 
Документ №225-р від 28.05.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.06.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 28.05.2021р.  № 225-р
 


Про проведення обстеження підвальних приміщень, які можливо використовувати для укриття населення на випадок виникнення надзвичайних ситуацій


З метою забезпечення реалізації державної політики, спрямованої на захист населення і територій від надзвичайних ситуацій та покращання стану укриття населення, відповідно до Кодексу цивільного захисту України, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:



1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради організувати обстеження підвальних приміщень житлових будинків з метою визначення відповідності їх технічним і санітарним нормам, визначених законодавством України, а КП « Управляюча компанія «Комфортний дім», Департаменту освіти та науки міської ради, керівникам підприємств, організацій та установ комунальної форми власності, що утримують підвальні приміщення, які можливо використати для укриття населення:

1.1 Провести прибирання підвальних приміщень від сміття та забезпечити вільний доступ до них.

1.2 Встановити на видимих місцях інформаційні вказівники місця входу до підвального приміщення та відповідального за зберігання ключа.

1.3 Укомплектувати підвальні приміщення місцями для сидіння.

1.4 Передбачити ємності для питної води та засоби аварійного освітлення.

1.5 Тримати на постійному контролі технічний стан інженерних комунікацій у підвальних приміщеннях.

1.6 До 30 червня 2021 року підготувати та надати інформацію про кількість підвальних приміщень, їх місткість із зазначенням конкретних адрес розміщення управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) здійснити узагальнення виконання вимог розпорядження та відкоригувати розрахунок укриття населення міста на випадок надзвичайної ситуації з урахуванням підвальних та інших заглиблених приміщень.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови М.Смушака та заступника міського голови Р. Гайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.