Розпорядження міського голови  "Про затвердження складу рейдової групи з контролю за до..."  № 242-р від 07.06.2021р. 
Документ №242-р від 07.06.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про затвердження складу рейдової групи з контролю за дотриманням договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Івано-Франківська
Розпорядження міського голови  №80-р від 22.02.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.06.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 07.06.2021р.  № 242-р
 


Про затвердження складу рейдової групи з контролю за дотриманням договорів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», умовами Договору на перевезення пасажирів у пасажирському транспорті загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади, з метою забезпечення дотримання вимог щодо надання послуг з перевезення пасажирів у відповідності до вимог Порядку надання послуг з перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування міста Івано-Франківська:


1.Створити рейдову групу щодо контролю за дотриманням договорів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади (далі рейдова група) та затвердити її склад (додаток 1).

2. Затвердити акт про порушення умов договору на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади (додаток 2).


3. Управлінню транспорту та зв’язку (А.Гіглюк):

3.1.Розробити та затвердити план оперативно-профілактичних відпрацювань щодо контролю за дотриманням договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади (щоквартально).

3.2. Щомісячно узагальнювати результати роботи рейдової групи, проводити аналіз складених актів про виявлені порушення.


4.Управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську (О.Костенко) забезпечити контроль за дотримання водіями автобусних маршрутів загального користування Івано-Франківської міської територіальної громади вимог правил дорожнього руху.


5.Управлінню праці (Н.Дмитраш) Івано-Франківської міської ради забезпечити контроль щодо офіційного працевлаштування всіх водіїв, умови їх праці та відпочинку згідно з вимогами законодавства .


6.Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради (А.Гіглюк).


7. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 22.02.2016 р. №80-р «Про затвердження складу рейдової групи з контролю за дотриманням договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Івано-Франківська».

8. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М.Смушака.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.