Рішення міської ради  "Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних..."  № 230-11 від 08.07.2021р. 
Документ №230 від 08.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкту рішення "Про забезпечення електричною енергією встановлених у місті відеокамер"
Рішення виконавчого комітету  №1280 від 14.09.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.07.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(11  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 08.07.2021р.  № 230-11
 

Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі



Керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2017 р. №833 «Про функціонування системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», наказом Міністерства внутрішніх справ України від 06.04.2020 р. № 326 «Про затвердження деяких нормативно-правових актів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі», міська рада


в и р і ш и л а:


1. Впровадити місцеву мережу стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі (далі – приладів контролю).

2. Визначити такий розподіл обов’язків при впровадженні місцевої мережі приладів контролю  для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі:

2.1. Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) спільно з Управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області Департаменту патрульної поліції (О.Костенко), управлінням транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради (А.Гіглюк), комунальним підприємством «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак), балансоутримувачами – погодити аварійно-небезпечні місця (ділянки) та/або місця (ділянки) концентрації дорожньо-транспортних пригод для встановлення приладів контролю для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.

2.2. Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) – розробка та погодження з Управлінням патрульної поліції в Івано-Франківській області Департаменту патрульної поліції (О.Костенко) схем організації дорожнього руху з впровадження технічних засобів регулювання дорожнього руху на ділянках вулиць, на яких встановлюються прилади контролю; забезпечення точки підключення до дротової мережі передачі даних (за наявності технічної можливості).

2.3. Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М.Смушак), комунальне підприємство «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка), філія «Центральна» АТ «Прикарпаттяобленерго» (І.Пархуць) – забезпечення точки підключення електроенергії для приладів контролю.

2.4. Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) спільно з відповідними установами, організаціями сприяти в монтажі приладів контролю.

2.5. Балансоутримувачі приладів контролю – забезпечення безпечної технічної експлуатації, технічного обслуговування контрольного нагляду приладів фіксації та супутньої інфраструктури відповідно до Правил пожежної безпеки в Україні, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, призначення відповідальних осіб за безпечне утримання у технічно справному стані приладів та обладнання тощо.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака.




Міський голова                                                                     Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.