Рішення міської ради  "Про Програму сприяння створення та функціонування об'єд..."  № 233-11 від 08.07.2021р. 
Документ №233 від 08.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.07.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(11  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 08.07.2021р.  № 233-11
 

Про Програму сприяння створення та функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території Івано-Франківської міської територіальної громади




З метою забезпечення сприятливих умов для створення та функціонування ОСББ, утримання багатоквартирних житлових будинків а також підвищення ефективності управління житловим фондом шляхом формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг, керуючись законами України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про житлово-комунальні послуги» та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


вирішила:


  1. Затвердити Програму сприяння створення та функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території Івано-Франківської міської територіальної громади (додаток 1).
  2. Затвердити перелік заходів і видатків з реалізації «Програми сприяння створення та функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території Івано-Франківської міської територіальної громади» на 2021-2025 роки. (додаток 2).
  3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Яцків Г. М.) профінансувати Програму в межах бюджетних призначень.
  4. Секретаріату міської ради (С. Козлов) опублікувати рішення в газеті «Західний Кур’єр» та оприлюднити на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Смушака М. В. та постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту і інфраструктури (В. Бурко).





Міський голова                                                Руслан Марцінків






Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.