Розпорядження міського голови  "Про надання погодження на проведення ярмарку "Меди Прик..."  № 317-р від 23.07.2021р. 
Документ №317-р від 23.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків
Рішення виконавчого комітету  №692 від 13.05.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.07.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 23.07.2021р.  № 317-р
 



Про надання погодження на проведення ярмарку «Меди Прикарпаття»


Розглянувши звернення КП «Центр розвитку міста та рекреації», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 13.05.2021 року № 692 «Про Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків», враховуючи рекомендації комісії з організації сезонної торгівлі


1. Надати погодження КП «Центр розвитку міста та рекреації» на проведення ярмарку «Меди Прикарпаття» з 30 липня до 02 серпня 2021 року (3 дні) на площі Ринок, в рамках якого розмістити 80 об’єктів дрібнороздрібної торгівлі (наметів).


2. Відповідно до п. 7.14 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків, за рекомендацією комісії з організації сезонної торгівлі, погодити розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі під час проведення ярмарку без укладення договору на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності.


3. КП «Центр розвитку міста та рекреації» укласти договір про організацію та проведення ярмарку з виконавчим комітетом міської ради та дотримуватися вимог Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків.


4. КП «Центр розвитку міста та рекреації» під час проведення ярмарку забезпечити та дотримуватися виконання вимог постанов Кабінету Міністрів України, рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, санітарних норм та протиепідемічних заходів затверджених Головним державним санітарним лікарем України.


5. У випадку здійснення реалізації харчових продуктів учасникам ярмарку звернутися в Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області для отримання відповідного погодження.


6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.





Перший заступник міського голови                                                         Вікторія Сусаніна



2011-2024 © Всі права застережено.