Рішення виконавчого комітету  "Про проведення всеукраїнського ягідного фестивалю "ZAHI..."  № 1039 від 22.07.2021р. 
Документ №1039 від 22.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Програми промоції Івано-Франківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки
Рішення міської ради  №333 від 24.12.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.07.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.07.2021р.  № 1039
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення всеукраїнського ягідного фестивалю «ZAHID bеrry fest»

Керуючись ст.ст.27, 32, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою проведення всеукраїнського ягідного фестивалю «ZAHID bеrry fest», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Затвердити програму першого всеукраїнського ягідного фестивалю «ZAHID bеrry fest», який буде проходити 13-14 серпня на території с.Чукалівка, вул.Олекси Довбуша Івано-Франківської міської територіальної громади (додаток).
  2. Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста (І.Попадюк):

- забезпечити висвітлення програми першого всеукраїнського ягідного фестивалю «ZAHID bеrry fest» у засобах масової інформації;

-забезпечити екскурсійний супровід учасників фестивалю.

  1. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) забезпечити підготовку макетів афіш з інформацією про захід.
  2. Івано-Франківському РУП ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук) та Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) сприяти у забезпеченні громадського порядку під час проведення заходів згідно з програмою.
  3. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходів згідно з програмою.
  4. КП «Електроавтотранс» (В.Голутяк) забезпечити продовження маршрутів міського сполучення до локацій фестивалю (стадіон в с.Чукалівка на вул. Олекси Довбуша.
  5. Управлінню транспорту та зв’язку (А.Гіглюк) забезпечити перевезення дітей із спеціалізованої школи м.Рогатина до місця фестивалю і назад.
  6. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М. Бойко) забезпечити медичний супровід заходу.
  7. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) забезпечити встановлення 6 (шести) біотуалетів та 20 (двадцяти) турнікетів під час проведення фестивалю.
  8. Виділити з Програми промоції Івано-Франківської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020р. №333-3, КПКВКМБ 2517693 «Інші заходи, пов’язані з економічною діяльністю» кошти в сумі 150 000,00 грн (сто п’ятдесят тисяч гривень 00 коп.) для звуко-технічного забезпечення заходу.
  9. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) профінансувати розпорядника коштів – Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І.Попадюк) за вищезазначеними видатками відповідно до визначеного обсягу.
  10. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення фестивалю забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови П.Шкутяка та Р.Гайду.


Перший заступник міського голови                                        Вікторія Сусаніна



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.