Рішення міської ради  "Про проведення земельних торгів..."  № 259-11 від 08.07.2021р. 
Документ №259 від 08.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.07.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(11  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 08.07.2021р.  № 259-11
 

Про проведення земельних торгів


Керуючись ст. 26, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст. 134-139 Земельного Кодексу України, Порядком продажу земельних ділянок (прав на них) Івано-Франківської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 19.06.2020р.  № 196-41, міська рада

вирішила:


  1. З метою забезпечення підготовки лотів до проведення земельних торгів дати дозвіл на складання документації із землеустрою щодо земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська, згідно додатку 1.
  2. Затвердити документацію із землеустрою по земельних ділянках комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська та включити їх до переліку земельних ділянок або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами, згідно додатку 2.
  3. Виставити на земельні торги, встановити умови продажу, стартові ціни лотів, згідно додатку 3.

При встановленні стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою на територіях сільських рад, які увійшли до складу Івано-Франківської міської територіальної громади, керуватись ставками орендної плати за землю, встановленими рішенням для Івано-Франківської міської ради.

Уповноважити на підписання договорів купівлі-продажу земельних ділянок міського голову, у випадку його відсутності – секретаря міської ради. Уповноважити Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) здійснювати від імені Івано-Франківської міської ради всі передбачені законодавством заходи, необхідні для організації та проведення земельних торгів у формі електронного аукціону, зокрема, але не виключно: укладати з оператором електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи, договір про організацію та проведення земельних торгів, розміщувати оголошення про проведення земельних торгів та документацію щодо лотів в електронній торговій системі, підписувати електронні документи, в т.ч. протоколи про результати земельних торгів тощо.

  1. Обов'язки за виконанням даного рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів міської ради.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р.Терешко).


Міський голова                                                   Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.