Розпорядження міського голови  "Про організацію діяльності консультаційних пунктів Іван..."  № 335-р від 02.08.2021р. 
Документ №335-р від 02.08.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.08.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 02.08.2021р.  № 335-р
 


Про організацію діяльності консультаційних пунктів Івано-Франківської міської територіальної громади


Відповідно до статті 42 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 року № 444 „Про затвердження порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях”, розпорядження голови облдержадміністрації від 18.08.2017 року № 486 „Про організацію роботи консультаційних пунктів”,  у зв’язку зі зміною назв і реорганізацією комунальних підприємств та з метою підвищення ефективності просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях серед населення, яке не зайняте у сфері виробництва та обслуговування:


1. Директору комунального підприємства „Управляюча компанія «Комфортний дім” Івано-Франківської міської ради (В. Скиданчук) до 15 вересня 2021 року забезпечити (відновити) роботу консультаційних пунктів, своїм наказом призначити відповідальних осіб за роботу консультаційних пунктів, визначити місця їх розміщення.


2. Відповідальними особами за роботу консультаційних пунктів у селах Івано-Франківської міської територіальної громади, зокрема:            с. Черніїв,    с. Підпечери,  с. Угорники, с. Крихівці, с. Микитинці,              с. Тисменичани,      с. Камінне,  с. Вовчинець визначити працівників відділу з питань мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів, які відповідають за ведення військового обліку в зазначених сільських населених пунктах.


3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів (І. Влізло) надати практичну допомогу відповідальним  за роботу консультаційних пунктів щодо розроблення положення про консультаційні пункти, оформлення пунктів наочними інформаційно-просвітницькими матеріалами з питань захисту охорони життя і здоров’я людини у надзвичайних, несприятливих побутових або нестандартних ситуаціях.


4. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 06.03.2015 року № 89-р „Про порядок створення та організацію роботи консультаційних пунктів при КП «Єдиний розрахунковий центр», КП «Дирекція замовника» та сільських радах Івано-Франківської міської ради”.


5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови Р. Гайду, В. Федоріва та заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.