Рішення виконавчого комітету  "Про проведення в місті свята Першого портфелика ..."  № 1078 від 29.07.2021р. 
Документ №1078 від 29.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Міську програму з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2021-2025 роки
Рішення міської ради  №355 від 24.12.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.07.2021р.  № 1078
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення в місті свята  Першого портфелика 


На виконання Міської програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2021-2025 роки (рішення міської ради від 24.12.2020р. № 355-3), керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону дитинства», Законом України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», враховуючи лист Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради від 07.07.2021 року №573/48-20, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


  1. Службі у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (І.Рохман) організувати проведення в місті 20 серпня 2021 року свята Першого портфелика для учнів 1-4 класів з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають на обліку в службі у справах дітей як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах; школярів, батьки яких загинули в зоні ООС (АТО) та дітей учасників ООС (АТО), чиї батьки померли після повернення додому, враховуючи карантинні обмеження діючі на дату проведення заходу.

2. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) забезпечити участь у святі школярів, батьки яких загинули в зоні ООС (АТО) та дітей учасників ООС (АТО), чиї батьки померли після повернення додому, організувати проведення мистецької частини свята та майстер-класів для дітей.

3. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення свята з 11.00 до 13.00 год. 20 серпня 2021 року біля літньої естради міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.

4. Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення заходу.

5. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) сприяти Управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську у забезпеченні громадського порядку під час проведення свята.

6. Комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» (Р.Василюк):

- забезпечити належний стан літньої естради міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка на час проведення свята;

- забезпечити подачу електроенергії на літню естраду парку для проведення дитячого свята;

- забезпечити доступ до літньої естради парку для перевезення аудіоапаратури та сценічного оформлення.

7. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення свята відповідно до кошторису (додаток).

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.




Перший заступник міського голови                                                Вікторія Сусаніна



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.