Рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення концерту класичної музики..."  № 1050 від 29.07.2021р. 
Документ №1050 від 29.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.07.2021р.  № 1050
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення концерту класичної музики з нагоди відзначення в місті 30-ї річниці незалежності України


Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою гідного відзначення 30-ї річниці незалежності України

та створення належних умов духовного збагачення  мешканців міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення концерту класичної музики за участю солістів Київського національного академічного театру оперети та симфонічного оркестру і солістів Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк 23 серпня 2021 року о 19.00 год на площі біля фортечної галереї «Бастіон» (Фортечний провулок, 1).
  2. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями міської ради (З.Гелеван) довести інформацію про проведення концерту класичної музики до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради (М.Смушак) забезпечити 23.08.2021р встановлення турнікетів, біотуалетів та вивіз сміття з території проведення концерту класичної музики.
  4. Управлінню охорони здоров’я міської ради (А.Вацеба) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення святкового концерту 23.08.2021р – з 19.00 год до 20.30 год.
  5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) спільно з РУ ГУ УДСНС України в області (В.Мацалак) здійснити обстеження місця проведення концерту класичної музики на предмет дотримання протипожежних норм та безпечного відпочинку громадян.
  6. Адміністративно-господарському управлінню міської ради (О.Хімій) спільно з Департаментом освіти та науки міської ради (І.Максимчук) забезпечити на площу біля фортечної галереї «Бастіон» крісла для проведення концерту класичної музики.
  7. Івано-Франківському РУП ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):
  • здійснити обстеження території проведення концерту класичної музики вибухотехнічною групою 23.08.2021р до 19.00 год;
  • забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення концерту класичної музики 23.08.2021р – з 18.00 год. до 20.00 год.
  1. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) сприяти Івано-Франківському РУП ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення концерту класичної музики 23.08.2021р – з 19.00 год. до 20.30 год.
  2. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків)  профінансувати витрати на організацію і проведення концерту класичної музики відповідно до кошторису (додаток).
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  4. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.




Перший заступник міського голови                                                       Вікторія Сусаніна



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.