Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 1077 від 29.07.2021р. 
Документ №1077 від 29.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.07.2021р.  № 1077
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


      1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

      1.1. ОСББ «Паркове-2» (Максимів Я. М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Парковій, 6, за умови погодження з мешканцями будинку на вул. Гната Хоткевича, 67 А, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера) .

      1.2. Храбатину Богдану Михайловичу на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Шевченка, 2 (с.Вовчинці), терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.3. ТОВ «Оріон-ІФБУД» (Рогів І. М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водовідведення на вул. І. Макухи – П. Ребета, терміном 65 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.4. Крицаку Анатолію Івановичу на проведення земляних робіт для переносу мережі водовідведення на вул. Шота Руставелі, 2, терміном 55 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.5. Свачію Андрію Петровичу на проведення земляних робіт для прокладання додаткового вводу газопроводу на вул. Галицькій, 142, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.6. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Гетьмана Мазепи, 177, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.7. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Грушевського, 9 А, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.8. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Шептицького, 8 А, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.9. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для газифікації житлового будинку на вул. Шевченка, 31 Б (с.Підлужжя) терміном 15 робочих  днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.10. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Герасименко Є.В.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Євгена Коновальця, 93, 95 – Академіка Сахарова, 30, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.11. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Герасименко Є.В.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Гната Хоткевича, 44, к.4, терміном 10 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.12. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Герасименко Є.В.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Івана Павла, ІІ, 14, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.13. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Герасименко Є.В.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. В.Івасюка, 26 А – Івана Павла, ІІ, 27, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.14. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Герасименко Є.В.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Чорновола, 140, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.15. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Герасименко Є.В.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. В.Івасюка, 40, 42, 44, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичній особі:

       2.1. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Українських Декабристів, 45.

      2.2. Горчаку Павлу Михайловичу на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул.     Симиренків, 14.

      2.3. ПП «Житлотехсервіс» (Данченко А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Княгинин, 44.

      2.4. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго (Бельбас І.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул.       Андрія Мельника, 10.

      2.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для реконструкції (заміни) сталевого газопроводу середнього тиску на вул. Софрона Мудрого.

      2.6. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для реконструкції (заміни) сталевого газопроводу середнього тиску на вул. Ковальській.

      2.7. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для реконструкції (заміни) сталевого газопроводу середнього тиску на вул. Богдана Хмельницького.

      3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      3.1. ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго (Бельбас І.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки теплової мережі на Вічевому майдані, навпроти вул. Галицької, 1, терміном 12 робочих днів з моменту закінчення  дозволу (ордера).

      3.2. ТОВ «ІБК «Вертикаль» (Лєпєнін О. С.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Ребета, поруч будинку №10, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      3.3. ТОВ «Благо Інвест Буд» (Луцький А.І.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання на вул. Юліана Целевича, 34, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      3.4. ТОВ «БК «Мельник» (Богачов О.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Галицькій – М. Витвицького, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      3.5. ГО «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» (Казакбаєв М.В.) на проведення земляних робіт для винесення мережі водовідведення з місця будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Гната Хоткевича, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      4. Суб’єктам господарювання та фізичним особам, яким згідно цього рішення надано дозвіл (ордер) на проведення земляних робіт для прокладання мереж (газопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення) подавати до Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради контрольно-виконавчу зйомку в М 1:500 нових інженерних мереж після завершення робіт з відновлення об’єктів благоустрою.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.




       Перший заступник міського голови                                                Вікторія Сусаніна



2011-2024 © Всі права застережено.