Рішення виконавчого комітету  "Про погодження на розміщення та облаштування торгових м..."  № 1105 від 05.08.2021р. 
Документ №1105 від 05.08.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.08.2021р.  № 1105
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження на розміщення та облаштування торгових майданчиків



Керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 03.11.2016р.  № 749 «Про затвердження Порядку розміщення торгових майданчиків в м. Івано-Франківську», з метою впорядкування розміщення та облаштування торгових майданчиків на території міста, виконавчий комітет міської ради


вирішив :


1. Погодити розміщення та облаштування торгових майданчиків, відповідно до паспортів погоджених Департаментом  містобудування та  архітектури:

1.1. Суб’єкту господарської діяльності  Веселовій К.О., літній торговий майданчик площею 5,0  м2 на вул. Шопена, поруч будинку № 3 з 06.08.2021 року до 01.11.2021 року.

2. Суб’єктам господарської діяльності:

2.1. Після прийняття рішення виконавчого комітету міської ради, звернутися через Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) із заявою про укладання договору на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності для розміщення торгового майданчика на період його функціонування.

2.2. Дотримуватись вимог Порядку розміщення торгових майданчиків в м. Івано-Франківську затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 03.11.2016 року № 749.

2.3. При розміщенні та облаштуванні торгових майданчиків дотримуватись розмірів, місця розміщення, зовнішнього вигляду, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради та погоджених паспортів.

2.4. Оформити трудові відносини з найманими працівниками відповідно до чинного законодавства України та встановлювати повну норму тривалості робочого часу з оплатою праці не нижче розміру мінімальної заробітної плати.

2.5. Укласти з перевізником угоду на вивіз твердих побутових відходів згідно норм накопичення.

2.6. З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, забезпечити та дотримуватися виконання вимог постанов Кабінету Міністрів України, рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, санітарних норм та протиепідемічних заходів затверджених Головним державним санітарним лікарем України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.