Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 1139 від 12.08.2021р. 
Документ №1139 від 12.08.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.08.2021р.  № 1139
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 71, 203 Цивільного кодексу України, ст.ст. 60, 70, 171, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановами Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», від 02.09.2015 р. №728 «Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та інших громадян», згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.04.2019 р. №502 «Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 28.08.2021 року, розглянувши первинні матеріали справ, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право користування (спільної власності) яким мають діти:

1.1.1. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – частини кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування та спільної часткової власності якою має її дочка ––, –– року народження, за згодою, поданою її батьком –– органу опіки та піклування, та право користування якою має її син ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьком – органу опіки та піклування.

1.1.2 – на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої земельної ділянки за кадастровим номером – площею – га та цілого буд.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею ––– кв.м) на вул.–– у с.– – району Івано-Франківської області, право користування яким мають –, – року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою їх матір’ю – органу опіки та піклування.

1.1.3. – на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.-(загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – в м.Івано-Франківську, право користування якою має –, – року народження, за згодою, поданою його матір’ю – органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей житла:

1.2.1. Неповнолітнім –, – року народження, та – ,– року народження, за згодою батьків – та – на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на їх ім’я в рівних долях – частин буд.–(загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.– у с.– Івано-Франківської міської ради.

1.2.2. Неповнолітній –, – року народження, за згодою батька –, без згоди матері –, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілої кв.– (загальною площею помешкання – – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – у м.Івано-Франківську

1.3. На одержання грошової компенсації за належну дітям для отримання частину жилого приміщення згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 р. №728 «Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та інших громадян»:

– та – від імені  малолітніх –, – року народження, та –, – року народження, на одержання грошової компенсації за належну їм для отримання частину жилого приміщення, за умови використання цих коштів на придбання житла та включення дітей у число співвласників цього житла.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в Департамент адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до одного року.

3. Термін дії дозволу один рік з дня прийняття рішення.

4. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.