Рішення виконавчого комітету  "Про проведення конкурсного відбору суб'єктів господарюв..."  № 1122 від 05.08.2021р. 
Документ №1122 від 05.08.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження рішення конкурсного комітету
Рішення виконавчого комітету  №1454 від 28.10.2021р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Івано-Франківську
Рішення виконавчого комітету  №203 від 16.04.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.08.2021"Західний кур'єр" 36 09.09.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.08.2021р.  № 1122
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади



Керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 6, 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», ст. 101 Закону України «Про доступ до публічної інформації», п. 39 Постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 р. № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» та Постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», з метою залучення на конкурсних засадах суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту, впровадження автоматизованої системи інформаційного забезпечення пасажирських перевезень, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:


1. Затвердити Порядок проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади згідно з додатком 1.

2. Затвердити склад конкурсного комітету з відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади згідно з додатком 2.

3. Доручити управлінню транспорту та зв’язку міської ради (А.Гіглюк) провести конкурс з відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади.

4. Доручити заступнику міського голови – директору Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушаку підписати договір на впровадження та надання в користування єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади.

5. Відділу патронатної служби (О. Гоянюк) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

6. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 16.04.2015 р. № 203.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.