Рішення виконавчого комітету  "Про проведення заходів до святкування 30-ї річниці Неза..."  № 1171 від 19.08.2021р. 
Документ №1171 від 19.08.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.08.2021р.  № 1171
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення заходів до святкування 30-ї річниці Незалежності України на території Комплексу колишнього палацу Потоцького


Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», з метою проведення на належному рівні заходів до святкування 30-ї річниці Незалежності України, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1.Затвердити програму заходів до святкування 30-ї річниці Незалежності України на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких за адресою:  вул. Шпитальна, 5 (додаток).

2.Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В. Гайдар) забезпечити організацію та проведення заходів до святкування 30-ї річниці Незалежності України згідно з програмою.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Г. Яцків) передбачити кошти та профінансувати витрати на проведення заходів.

4. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) залучити необхідну кількість працівників для забезпечення належної охорони  під час проведення заходів згідно з додатком.

5. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  міської ради (М. Смушак) забезпечити встановлення біотуалетів, турнікетів та додаткових контейнерів для сміття.

6. Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац»

(В. Гайдар) забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Тимчасової обласної протиепідемічної комісії в Івано-Франківській області.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.