Рішення виконавчого комітету  "Про заходи щодо посилення вакцинації..."  № 1201 від 26.08.2021р. 
Документ №1201 від 26.08.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.08.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.08.2021р.  № 1201
м.Івано-Франківськ
 


Про заходи щодо посилення вакцинації



Керуючись ст. 29, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня вакцинації населення Івано-Франківської міської територіальної громади проти коронавірусної інфекції, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Керівникам виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Івано-Франківської міської ради:
    1. Проводити постійну інформаційну роботу в колективах щодо заходів профілактики коронавірусної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, та необхідності вакцинації проти коронавірусної інфекції (додається).
    2. Координувати спільно з управлінням охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко), роботу щодо забезпечення проведення вакцинації працівників колективів проти коронавірусної інфекції.
    3. Щотижня надавати керуючому справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради дані про кількість вакцинованих працівників для узагальнення (додаток ).
    4. Рекомендувати, при вирішенні питання про преміювання працівників, враховувати дані про їх вакцинацію проти коронавірусної інфекції.
  2. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) забезпечити щомісячні виплати премій медичним працівникам, які проводять вакцинацію населення проти коронавірусної інфекції, за поданням Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради.
  3. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В.Голутяк) забезпечити вакцинованим у період з 01.09.2021 року до 01.10.2021 року проти коронавірусної інфекції мешканцям міської територіальної громади, за їх зверненням на службу підтримки КП «Електроавтотранс», відшкодування за проїзд у комунальному транспорті в розмірі 100,00 грн, шляхом поповнення транспортної картки «Галка».
  4. Департаменту молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) організувати, спільно з МФК «Прикарпаття», видачу (безкоштовно) вакцинованим у період з 01.09.2021 року до 01.10.2021 року проти коронавірусної інфекції мешканцям міської територіальної громади, за їх зверненням, квитків на 5 домашніх футбольних матчів сезону 2021 року, в касах стадіону «Рух».
  5. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити взаємодію з комунальним підприємством «Електроавтотранс» (В.Голутяк), МФК «Прикарпаття» (В.Ольшанецький), для підтвердження достовірності інформації про отримання мешканцями міської територіальної громади вакцинації проти коронавірусної інфекції в період з 01.09.2021 року до 01.10.2021 року.
  6. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) здійснити відшкодування КП «Електроавтотранс» коштів за перевезення у громадському транспорті вакцинованих мешканців відповідно до п.3 цього рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                       Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.