Рішення міської ради  "Про запровадження мораторію на будівництво..."  № 270-13 від 30.07.2021р. 
Документ №270 від 30.07.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.08.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(13  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 30.07.2021р.  № 270-13
 

Про запровадження мораторію на будівництво






Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність» з метою припинення хаотичної забудови, на виконання положень чинного генерального плану міста Івано-Франківська  та повноважень з планування та забудови території міської територіальної громади, міська рада


вирішила:


1. Запровадити мораторій на розміщення і проєктування нових (не розпочатих будівництвом на момент ухвалення даного рішення) багатоквартирних житлових будинків, інших будівель і споруд,  реконструкцію з розширенням і надбудовою існуючих будівель і споруд на території садового товариства «Бистриця Надвірнянська», із врахуванням положень чинного генерального плану міста Івано-Франківська, до затвердження детального плану вказаної  території.

2. Дане рішення не розповсюджується на: капітальний ремонт інженерних комунікацій та об’єктів, що забезпечують життєдіяльність міста; будівництво та реконструкцію індивідуальних житлових будинків (садових, дачних) на земельних ділянках з відповідним цільовим призначенням, які перебувають у власності фізичних осіб.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).






Міський голова                                                        Руслан Марцінків





2011-2024 © Всі права застережено.