Рішення виконавчого комітету  "Про запровадження Порядку роботи у системі електронного..."  № 804 від 01.12.2016р. 
Документ №804 від 01.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про організацію роботи щодо впровадження електронного документообігу у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради
Розпорядження міського голови  №28-р від 22.01.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.12.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.12.2016р.  № 804
м.Івано-Франківськ
 


Про запровадження Порядку роботи у системі електронного документообігу «Система електронного документообігу Івано-Франківської міської ради»


Відповідно до Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» від 30.09.2015р., постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 № 1453 “Про затвердження Типового порядку здійснення електронного документообігу в органах виконавчої влади“, на виконання розпорядження міського голови від 22.01.2016р. № 28-р «Про організацію роботи щодо впровадження електронного документообігу у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради», з метою запровадження Порядку роботи у системі електронного документообігу виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Затвердити Порядок роботи у системі електронного документообігу «Система електронного документообігу Івано-Франківської міської ради» (додається).

2. Затвердити Політику інформаційної безпеки системи електронного документообігу (додаток).

3. Дозволити тимчасово до оформлення електронного цифрового підпису посадовим особам виконавчих органів Івано-Франківської міської ради використовувати для роботи у системі електронного документообігу, у тому числі з документами, засоби ідентифікації посадових осіб у системі.

4. Керівникам виконавчих органів Івано-Франківської міської ради забезпечити дотримання вимог Порядку роботи у системі електронного документообігу «Система електронного документообігу Івано-Франківської міської ради» працівниками з врахуванням Політики інформаційної безпеки системи електронного документообігу.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І. Шевчука.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.