Розпорядження міського голови  "Про відзначення подяками міського голови..."  № 440-р від 27.09.2021р. 
Документ №440-р від 27.09.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.10.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 27.09.2021р.  № 440-р
 


Про відзначення подяками міського голови


За успішні виступи у фінальних змаганнях ІІІ зимової Гімназіади України, ІІІ літньої Гімназіади України та з нагоди Дня фізичної культури і спорту відзначити подяками міського голови:


Діану Белей – ученицю ліцею № 25 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з тхеквондо (ВТФ) (тренери – О. Корсак, У. Корсак)

Анатолія Бублика – учня ліцею ім. Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з легкої атлетики (тренер – О. Крижанівська)

Сніжану Генціську – ученицю ліцею № 21 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з легкої атлетики (тренери – Ю. Дзунза, В. Дзунза)

Максима Гоголя – учня ліцею № 19 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з тхеквондо (ВТФ) (тренер – С. Пилипенко)

Ілону Гошій – ученицю ліцею № 1 Івано-Франківської міської ради за зайняте І місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з гімнастики спортивної (тренер – І. Лук’янова)

Максима Григораша – учня ліцею № 1 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з дзюдо (тренер – В. Корсун)

Маріанну Кінюк – ученицю Черніївського ліцею Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з гімнастики спортивної (тренер – Н. Бірюкова)

Крістіну Кір’якову – ученицю Крихівецького ліцею Івано-Франківської міської ради за зайняте І місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з тхеквондо (ВТФ) (тренер – В. Гаврилаш)

Анастасію Копильців – ученицю ліцею № 21 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з легкої атлетики (тренер – І. Гарасим)

Олександра Мансурова – учня ліцею № 15 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з боксу (тренер – А. Бочкур)

Владислава Масика – учня ліцею № 15 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з боксу (тренер – А. Бочкур)

Анастасію Мурафу – ученицю ліцею № 1 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з тенісу настільного (тренер – В. Юган)

Олега Сапіжака – учня приватної школи-садка «Перша ластівка» за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з боксу (тренер – Т. Степанюк)

Сергія Черепаху – учня ліцею № 17 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з тхеквондо (ВТФ) (тренери – І. Йосипів, Р. Несторко)

Юліана Юзифишина – учня ліцею № 16 Івано-Франківської міської ради за зайняте ІІІ місце у фінальних змаганнях ІІІ літньої Гімназіади України з гімнастики спортивної (тренер – І. Васьків).


Підстава:        лист начальника комітету з фізичного виховання та спорту

               Івано-Франківського обласного відділення (філії) С. Стефанківа

               від 02.09.21р. № 01-35/210.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.