Рішення виконавчого комітету  "Про проведення Днів сталої енергії..."  № 1329 від 01.10.2021р. 
Документ №1329 від 01.10.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.10.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.10.2021р.  № 1329
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення Днів сталої енергії


Керуючись ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та на виконання вимог "Угоди мерів щодо сталого енергетичного розвитку і захисту клімату", до якої Івано-Франківська міська рада приєдналася у 2011 році, з метою пропагування у рамках проведення Днів сталої енергії ідей раціонального використання енергоресурсів, впровадження альтернативних, екологічно безпечних джерел енергії, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко):
    1. Спільно з Департаментом освіти та науки (І.Максимчук) забезпечити проведення у жовтні-листопаді 2021 року загальноміських тематичних конкурсів учнівських робіт з питань енергозбереження: плакатів, оригінальних проєктів та винаходів, спрямованих на подолання енергетичної кризи та скорочення споживання викопних енергоносіїв шляхом використання альтернативних джерел енергії.

1.2. Спільно з ТОВ "УМУНІ" (С.Орленко) організувати у жовтні 2021 року проведення для енергоменеджерів бюджетних закладів навчань з питань роботи в інформаційній системі енергомоніторингу з метою її впровадження в бюджетних закладах населених пунктів Івано-Франківської міської територіаль-ної громади.

1.3. Для поширення серед населення міської територіальної громади забезпечити розміщення у розділі "Діяльність з енергозбереження та екології" офіційного сайту міста нових матеріалів з питань енергозбереження, підвищення енергоефективності будівель, використання альтернативних джерел енергії.

1.4. Спільно з Івано-Франківським національним технічним універ-ситетом нафти і газу організувати проведення у жовтні-листопаді майстер-класу для дітей із складання моделей, які працюють на відновлюваних джерелах енергії.

2. Департаменту освіти та науки (І.Максимчук) - організувати у жовтні-листопаді 2021 року проведення підпорядкованими закладами освіти просвітницьких заходів:

- години спілкування "Енергозбереження - твоє безпечне майбутнє";

- обговорення причин глобальних змін клімату, їх наслідків та шляхів пом’якшення;

- перегляд фільмів, мультфільмів про енергозбереження та енергоефек-тивність у школі і вдома, використання альтернативних джерел енергії.

3. Департаменту культури (Н.Загурська) провести у жовтні-листопаді 2021 року в закладах міської бібліотечної системи заходи до Днів сталої енергії.

4. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) спільно з Департаментом освіти та науки (І.Максимчук) організувати зйомки ролика про кращі учнівські проєкти та плакати на тему енергозбереження і про відзначення їх авторів, забезпечити його розміщення на You Tube та відповідного посилання на офіційному сайті міста, а також трансляцію на ТРК "Вежа".

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Р.Гайду та В.Дротянко.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.