Рішення міської ради  "Про прийняття у комунальну власність Івано-Франківської..."  № 350-16 від 18.10.2021р. 
Документ №350 від 18.10.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.10.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(16  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 18.10.2021р.  № 350-16
 

Про прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської  територіальної громади квартир




Керуючись ст. ст. 26,  60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарським та Цивільним  Кодексами,  Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи звернення ТОВ «Оріон-ІФбуд» від 12.10.21року, Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Прийняти у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади в особі Івано-Франківської міської ради квартиру № 33  за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Височана, будинок № 18, корпус 26 та квартиру № 59 за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Височана, будинок № 18, корпус 23.                        

2. Уповноважити заступника міського голови-директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака підписати акт приймання-передачі нерухомого майна, зазначеного в п. 1 цього рішення.

3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) здійснити необхідні заходи щодо реєстрації права власності за Івано-Франківською міською  територіальною громадою в особі Івано-Франківської міської ради на нерухоме майно згідно п. 1 даного рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови-директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушака)  та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).


                   Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ  




2011-2024 © Всі права застережено.