Розпорядження міського голови  "Про створення стаціонарних та денних пунктів обігріву н..."  № 521-р від 27.10.2021р. 
Документ №521-р від 27.10.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.10.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 27.10.2021р.  № 521-р
 


521р271021


Про створення стаціонарних та денних пунктів обігріву на території Івано-Франківської міської територіальної громади



Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою запобігання переохолодження громадян під час осінньо-зимового періоду 2021-2022 років на території Івано-Франківської міської територіальної громади:


  1. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко):

- до 12 листопада 2021 року утворити денні пункти обігріву на базі комунального некомерційного підприємства «Центр надання первинної медичної та консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради», при цьому видати відповідні накази про їх створення, визначити відповідальних осіб за їх роботу. Забезпечити дані пункти необхідними медикаментами та засобами індивідуального захисту;

- скласти графіки роботи пунктів обігріву, адреси їх розміщення та надати відділу патронатної служби міської ради для оприлюднення в засобах масової інформації.

2. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (В. Семанюк) до 12 листопада 2021 року на базі Будинку нічного перебування створити цілодобовий пункт обігріву та забезпечити наявність медикаментів, засобів індивідуального захисту.

3. Комунальному підприємству «Івано-Франківський міський центральний стадіон «Рух» (В. Ковалюк) створити денний пункт обігріву, видати відповідні накази про його створення, визначити відповідальну особу за роботу пункту, забезпечити засобами індивідуального захисту.

4. Департаменту соціальної політики (В. Семанюк), Івано-Франківському районному управлінню поліції Головного управління Національної поліції в області (П. Міровський), управлінню патрульної поліції в області (О. Костенко), КП «Муніципальна інспекція «Добродій» (М. Шутак), військовій частині 1241 Національної гвардії України (Р. Науменко), Івано-Франківському районному управлінню ГУ ДСНС України в області (В. Мацалак) скласти спільні графіки роботи соціальних патрулів з визначенням маршрутів їх руху в місцях масового перебування громадян під час пониження температурного режиму, при цьому особливий контроль вести за особами без постійного місця проживання з метою попередження та недопущення їх переохолодження.

5. Івано-Франківському районному управлінню ГУ ДСНС України в області (В. Мацалак):

5.1. До 12.11.2021 року провести обстеження приміщень пунктів обігріву щодо дотримання в них вимог правил протипожежної безпеки.

5.2. Передбачити наявність пересувного пункту обігріву на базі спецавтомобіля, намети в комплекті, які у випадку різкого пониження температурного режиму можуть бути використані для захисту людей на території міської територіальної громади.

6. Відділу патронатної служби міської ради (О. Гоянюк) через засоби масової інформації довести до населення міста місця розташування та графіки роботи пунктів обігріву.

7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.