Рішення виконавчого комітету  "Про адміністративні послуги..."  № 1477 від 04.11.2021р. 
Документ №1477 від 04.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.11.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.11.2021р.  № 1477
м.Івано-Франківськ
 


Про адміністративні послуги


Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.05.2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг», Положення про Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради та Регламенту Департаменту адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради, наказу Державної інспекції архітектури та містобудування України від 16.09.2021 року №107, листів Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області від 23.07.2021 року, 26.07.2021 року, 29.07.2021 року та 30.07.2021 року, листа Департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 21.09.2021 року, листа Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 23.09.2021 року, листа Державного комітету телебачення і радіомовлення України від 29.09.2021 року, листа Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 01.10.2021 року, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 12.04.2021 року №115-6 «Про затвердження переліку адміністративних послуг»,  виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступним пунктом:

1.1.Пункт 230 «Реєстрація місця проживання дитини до 14 років – Управління реєстраційних процедур».

1.2.Пункт 231 «Видача довідки про зняття з реєстрації місця проживання – Управління реєстраційних процедур».

1.3.Пункт 232 «Реєстрація місця перебування – Управління реєстраційних процедур».

1.4.Пункт 233 «Внесення до паспорта громадянина України відомостей про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої – Управління реєстраційних процедур».

1.5.Пункт 234 «Присвоєння спортивних розрядів спортсменам: II та III спортивний розряд – Департамент молодіжної політики та спорту».

1.6.Пункт 235 «Прийняття рішення (згоди) про проведення психіатричного огляду або надання психіатричної допомоги особі віком до 14 років у разі незгоди одного з батьків або за відсутності батьків – Служба у справах дітей».

1.7.Пункт 236 «Надання дубліката будівельного паспорта забудови земельної ділянки – Департамент містобудування та архітектури».

1.8.Пункт 237 «Внесення змін до паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – Департамент містобудування та архітектури».

  1. Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступним пунктом:

2.1.Пункт 93 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку з відомостями про речові права на земельну ділянку, їх обтяження, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.2. Пункт 94 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку з усіма відомостями, внесеними до Поземельної книги, крім відомостей про речові права на земельну ділянку, що виникли після 1 січня 2013 р. – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.3. Пункт 95 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі викопіювань з картографічної основи Державного земельного кадастру, кадастрової карти (плану) – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.4. Пункт 96 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про обмеження у використанні земель – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.5. Пункт 97 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі довідок, що містять узагальнену інформацію про землі (території) – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.6. Пункт 98 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі викопіювань з картографічної основи Державного земельного кадастру, кадастрової карти (плану) – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.7. Пункт 99 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі копій документів, що створюються під час ведення Державного земельного кадастру – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.8. Пункт 100 «Виправлення технічної помилки у відомостях з Державного земельного кадастру, допущеної органом, що здійснює його ведення, з видачею витягу – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.9. Пункт 101 «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про межі частини земельної ділянки, на яку поширюється права суборенди, сервітуту, з видачею витягу – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.10. Пункт 102 «Видача довідки про наявність та розмір земельної частки (паю), довідки про наявність у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення (використання) – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.11. Пункт 103 «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про земельну ділянку з видачею витягу – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.12. Пункт 104 «Державна реєстрація обмежень у використанні земель з видачею витягу – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.13. Пункт 105 «Видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.14.Пункт 106 «Видача сертифіката племінних (генетичних) ресурсів – Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

2.15.Пункт 107 «Анулювання дозволу на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України – Державний комітет телебачення і радіомовлення України».

2.16. Пункт 108 «Видача дозволу на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України – Державний комітет телебачення і радіомовлення України».

2.17.Пункт 109 «Внесення суб’єкта господарювання до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції та видача свідоцтва – Державний комітет телебачення і радіомовлення України».

2.18.Пункт 110 «Видача дубліката свідоцтва про внесення суб’єкта господарювання до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції – Державний комітет телебачення і радіомовлення України».

2.19.Пункт 111 «Переоформлення свідоцтва про внесення суб’єкта господарювання до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції – Державний комітет телебачення і радіомовлення України».

2.20.Пункт 112 « Внесення змін до декларації про початок виконання підготовчих робіт – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.21.Пункт 113 «Внесення змін до повідомлення про початок виконання будівельних робіт – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.22.Пункт 114 «Внесення змін до декларації про початок виконання будівельних робіт – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.23.Пункт 115 «Реєстрація повідомлення про початок виконання підготовчих робіт – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.24.Пункт 116 «Внесення змін до повідомлення про початок виконання підготовчих робіт – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.25.Пункт 117 «Припинення права на початок виконання підготовчих робіт, набутого на підставі повідомлення, за заявою заявника – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.26.Пункт 118 «Реєстрація повідомлення про початок виконання будівельних робіт – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.27.Пункт 119 «Припинення права на початок виконання будівельних робіт, набутого на підставі повідомлення, за заявою замовника – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.28.Пункт 120 «Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.29.Пункт 121 «Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації (відповідно до пункту 9 розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності») – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.30.Пункт 122 «Внесення змін до декларації про готовність об’єкта до експлуатації – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.31.Пункт 123 «Внесення змін до декларації про готовність обєкта до експлуатації (відповідно до пункту 9 розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності – Державна інспекція архітектури та містобудування України».

2.32.Пункт 124 «Надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для послідуючого продажу – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.33.Пункт 125 «Надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.34.Пункт 126 «Надання згоди на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.35.Пункт 127 «Видача рішення про передачу у власність, надання у постійне користування та оренду земельних ділянок, що перебувають у державній або комунальній власності – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.36.Пункт 128 «Видача рішення про припинення права власності на земельну ділянку, права постійного користування земельною ділянкою у разі добровільної відмови землевласника, землекористувача – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.37.Пункт 129 «Видача рішення про продаж земельних ділянок державної та комунальної власності – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.38.Пункт 130 «Видача дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у межах безоплатної приватизації – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.39.Пункт 131 «Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.40.Пункт 132 «Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.41. Пункт 133 «Припинення права оренди земельної ділянки або її частини у разі добровільної відмови орендаря – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

2.42.Пункт 134 «Видача дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.43.Пункт 135 «Анулювання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.44.Пункт 136 «Продовження строку дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.45.Пункт 137 «Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.46.Пункт 138 «Реєстрація зміни відомостей у декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.47.Пункт 139 «Реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.48.Пункт 140 «Тимчасова реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.49. Пункт 141 «Видача свідоцтва на придбання вибухових матеріалів – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.50.Пункт 142 «Видача свідоцтва на зберігання вибухових матеріалів – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.51.Пункт 143 «Видача гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин, будівництва і експлуатації підземних споруд та інших цілей, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.52.Пункт 144 «Переоформлення гірничого відводу для розробки родовищ корисних копалин, будівництва і експлуатації підземних споруд та інших цілей, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.53.Пункт 145 «Реєстрація декларації безпеки об’єкта підвищеної небезпеки – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.54.Пункт 146 «Виключення об’єкта підвищеної небезпеки з Державного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

2.55.Пункт 147 «Реєстрація об’єкта (об’єктів) підвищеної небезпеки в Державному реєстрі об’єктів підвищеної небезпеки – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».

  1. Пункт 219 додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Видача довідки про реєстрацію місця проживання або місця перебування особи – Управління реєстраційних процедур».
  2. Пункт 221 додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Реєстрація місця проживання – Управління реєстраційних процедур».
  3. Пункт 2 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  4. Пункт 4 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Видача довідки про наявність та розмір земельної частки (паю), довідки про наявність  у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення (використання) – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  5. Пункт 5 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Виправлення технічної помилки у відомостях з державного земельного кадастру, допущеної органом, що здійснює його ведення, з видачею витягу – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  6. Пункт 7 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про земельну ділянку, з видачею витягу – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  7. Пункт 8 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про межі частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту, з видачею витягу – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  8. Пункт 10 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Державна реєстрація земельної ділянки, з видачею витягу з Державного земельного кадастру – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  9. Пункт 11 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Державна реєстрація обмежень у використанні земель, з видачею витягу – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  10. Пункт 12 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі викопіювання з картографічної основи державного земельного кадастру, кадастрової карти (плану) – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  11. Пункт 14 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про землі в межах адміністративно-територіальних одиниць – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  12. Пункт 15 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про обмеження у використанні земель – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  13. Пункт 16 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі довідок, що містить узагальнену інформацію про землі (території) – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  14. Пункт 17 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з державного земельного кадастру у формі копій документів, що створюються під час ведення державного земельного кадастру – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  15. Пункт 25 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про обмеження у використанні земель – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  16. Пункт 26 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про землі в межах адміністративно-територіальних одиниць – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  17. Пункт 29 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Видача дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів – Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації».
  18. Пункт 45 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Декларація відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки – Івано-Франківське районне управління Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області».
  19. Вилучити пункт 1 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача висновку про погодження документації із землеустрою – Відділ у м.Івано-Франківську Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  20. Вилучити пункт 3 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до місцевого фонду документації із землеустрою – Відділ у          м.Івано-Франківську Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  21. Вилучити пункт 6 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення до державного земельного кадастру  відомостей (змін до них) про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць, з видачею витягу – Відділ у м.Івано-Франківську Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  22. Вилучити пункт 9 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про обмеження у використанні земель, встановлені законами та прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами, з видачею витягу – Відділ у м.Івано-Франківську Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  23. Вилучити пункт 13 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку – Відділ у м.Івано-Франківську Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  24. Вилучити пункт 18 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до регіонального фонду документації із землеустрою – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  25. Вилучити пункт 19 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача дозволу на зняття та перенесення ґрунтового покриву земельних ділянок – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  26. Вилучити пункт 28 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Проведення обов’язкової державної експертизи землевпорядної документації – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  27. Вилучити пункт 48 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення змін до повідомлення про початок виконання підготовчих робіт – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  28. Вилучити пункт 49 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення змін до декларації про початок виконання підготовчих робіт – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  29. Вилучити пункт 50 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  30. Вилучити пункт 51 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення змін до повідомлення про початок виконання будівельних робіт – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  31. Вилучити пункт 52 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення змін до декларації про готовність об’єкта до експлуатації – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  32. Вилучити пункт 53 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Внесення змін до декларації про початок виконання будівельних робіт – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  33. Вилучити пункт 54 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Подання повідомлення про початок виконання підготовчих робіт – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  34. Вилучити пункт 55 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації (щодо об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними (СС1) наслідками, та об’єктів будівництво яких здійснювалося на підставі будівельного паспорта та які не потребують отримання дозволу на виконання будівельних робіт, розташованих на територіях де сільські, селищні, міські ради не утворили виконавчі органи з питань державного архітектурно-будівельного контролю) – Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  35. Вилучити пункт 56 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації (щодо об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт (а саме: індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків загальною площею до 300 квадратних метрів, а також господарських (присадибних) будівель і споруд загальною площею до 300 квадратних метрів збудованих у період з 05 серпня 1992 року по 09 квітня 2015 року; будівель і споруд сільськогосподарського призначення, збудованих до 12 березня 2011 року), розташованих на територіях де сільські, селищні, міські ради не утворили виконавчі органи з питань державного архітектурно-будівельного контролю)Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  36. Вилучити пункт 57 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Скасування повідомлення про початок виконання будівельних робіт за заявою замовникаУправління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  37. Вилучити пункт 58 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Скасування повідомлення про початок виконання підготовчих робіт за заявою замовникаУправління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області».
  38. Вилучити пункт 59 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Анулювання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки  – Управління Держпраці в Івано-Франківській області».
  39. Вилучити пункт 60 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та/або на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки Управління Держпраці в Івано-Франківській області».
  40. Вилучити пункт 61 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області».
  41. Вилучити пункт 62 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача свідоцтва на придбання і зберігання вибухових матеріалів промислового призначення Управління Держпраці в Івано-Франківській області».
  42. Вилучити пункт 63 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Реєстрація (тимчасова реєстрація) великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів Управління Держпраці в Івано-Франківській області».
  43. Вилучити пункт 84 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Розпорядження про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки/технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки державної власності у власність – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».
  44. Вилучити пункт 85 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Розпорядження про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки/технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки державної власності в оренду – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».
  45. Вилучити пункт 86 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Розпорядження про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки/технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки державної власності у постійне користування – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».
  46. Вилучити пункт 87 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Розпорядження про надання земельної ділянки державної власності в оренду – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».
  47. Вилучити пункт 88 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Розпорядження про надання земельної ділянки державної власності у постійне користування – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».
  48. Вилучити пункт 89 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Розпорядження про продаж земельної ділянки державної власності – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».
  49. Суб’єктам надання адміністративних послуг  протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.
  50. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних послуг.
  51. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на Департамент  адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) (Б.Питель).
  52. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Перший заступник міського голови                                        Вікторія СУСАНІНА



2011-2024 © Всі права застережено.