Розпорядження міського голови  "Про відзначення в місті Дня Святого Миколая..."  № 843-р від 12.12.2016р. 
Документ №843-р від 12.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.12.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 12.12.2016р.  № 843-р
 


Про відзначення в місті Дня Святого Миколая


На відзначення в місті Івано-Франківську Дня Святого Миколая:


1. Затвердити програму святкових заходів (додаток 1).

2. Департаменту культури (Н. Загурська), Департаменту освіти та науки (І. Смаль), Департаменту молодіжної політики та спорту (В. Матешко) службі у справах дітей (З. Сливка), міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді (Л. Дикун) підготувати та забезпечити виконання програми святкових заходів згідно з додатком 1.

3. Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення святкових заходів згідно з кошторисом (додаток 2).

4. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Н. Кромкач) надати допомогу в організації закупівлі подарункових наборів до дня Святого Миколая для дітей пільгових категорій.

5. Департаменту освіти та науки (І. Смаль) придбати і вручити подарунки дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та організувати закупівлю подарунків до Дня Святого Миколая для дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні в міській дитячій лікарні.

6. Департаменту молодіжної політики та спорту (В. Матешко) придбати та вручити подарунки для: дітей із багатодітних, малозабезпечених, неповних сімей, дітей, які перебувають у соціально-реабілітаційному центрі матері і дитини «Містечко милосердя Святого Миколая» та для безхатченків.

7. Міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Л.Дикун) організувати привітання з днем Святого Миколая для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

8. Комунальному підприємству «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Синишин) до 19.12.2016 р:

- встановити центральну Ялинку на Вічевому майдані;

- здійснити монтаж світлодіодних гірлянд на центральній ялинці;

- встановити святкову ілюмінацію на існуючих ялинках на Вічевому майдані та на площі Ринок;

- придбати та здійснити монтаж світлодіодних гірлянд «метеоритний дощик » на Вічевому майдані, сквері «Молодіжний» та парку Шевченка.

9. Комунальному підприємству "Центр розвитку міста та рекреації" ( Р. Василюк) встановити ялинку біля літньої естради в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, забезпечити святкову ілюмінацію та прикраси.

10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на помічника заступника міського голови Тетяну Гарасимчук.

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Олександра Левицького



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.