Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 1524 від 11.11.2021р. 
Документ №1524 від 11.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.11.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 11.11.2021р.  № 1524
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

1.1. ПП «Роса-ІФ» (Ткачук Ю.П.) на проведення земляних робіт для реконструкції ділянки водопроводу на вул. Галицькій (на ділянці від ВНС-4 до контррезервуарів), терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни корозійного газопроводу середнього тиску на вул. Береговій, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

2.1. Спеціалізованому ремонтно-будівельному приватному підприємству «Ліфтсервіс» (Смігоровський М.І.) на проведення земляних робіт для реконструкції мережі водовідведення на вул. Євгена Коновальця – Рильського.

2.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Гната  Хоткевича, 18, кв.4.

2.3. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Лермонтова, 44.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.





Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.