Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення опіки над майном дитини, позбавленої б..."  № 1597 від 25.11.2021р. 
Документ №1597 від 25.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.11.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.11.2021р.  № 1597
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення опіки над майном дитини, позбавленої батьківського піклування та дітей-сиріт



Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 55, 69, 72, 74 Цивільного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п. 57, п. 58 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи заяви ____ від 09.11.2021 р., ____ від 11.11.2021 р., ____ від 17.11.2021 р., виконавчий комітет міської ради


вирішив:

  1. Встановити опіку над нерухомим майном, право одноосібної власності та користування, яким має дитина, позбавлена батьківського піклування, ______, ____ року народження, яке знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.___, _____, кв.___, призначивши опікуном бабусю_____, яка проживає за цією ж  адресою.
    1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право одноосібної власності та користування житлом за адресою: м. Івано-Франківськ,  вул.____, ___, кв.____.

2. Встановити опіку над нерухомим майном, право власності ј частки квартири та користування, яким має дитина-сирота ____, ____ року народження, яке знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.____, ___, кв.___, призначивши опікуном бабусю____, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

2.1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право власності ј частки та користування житлом за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.____, ___, кв.___.

  1. Встановити опіку над нерухомим майном, право власності Ѕ частки житлового будинку та користування, яким має дитина-сирота ____, ____ року народження, яке знаходиться за адресою: с. ____ Івано-Франківського району, Івано-Франківської області, вул.___, буд.___, призначивши опікуном бабусю_____, яка зареєстрована та проживає за адресою: с. ___ Івано-Франківського району, Івано-Франківської області, вул.____, буд.____.
    1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право власності Ѕ частки та користування житлом за адресою: с. ____ Івано-Франківського району, Івано-Франківської області, вул.____, буд.____.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.





Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.