Рішення міської ради  "Про затвердження плану діяльності Івано-Франківської мі..."  № 394-18 від 26.11.2021р. 
Документ №394 від 26.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.11.2021"Західний кур'єр" 50 16.12.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(18  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 26.11.2021р.  № 394-18
 

Про затвердження плану діяльності Івано-Франківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності відповідно до ст.7,32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», міська рада


в и р і ш и л а:


  1. Затвердити план діяльності Івано-Франківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік (далі за текстом – План) (додається).
  2. Керівникам структурних підрозділів міської ради та виконавчого комітету при розробці регуляторних актів, не передбачених Планом, затвердженим пунктом 1 рішення, вносити відповідні зміни до Плану не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки такого проєкту, відповідно до вимог статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
  3. Постійній депутатській комісії з питань розвитку територіальних громад, підприємництва, економіки та регуляторної політики (Р.Харук) забезпечити підготовку експертних висновків щодо регуляторного впливу проєктів регуляторних актів, які внесені на розгляд міської ради, про відповідність вимогам статей 4 та 8 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
  4. Секретаріату міської ради (С.Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради в термін до 10 днів після прийняття. 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Гайду та постійну депутатську комісію з питань розвитку територіальних громад, підприємництва, економіки та регуляторної політики (Р.Харук).


               

       Міський голова                                             Руслан МАРЦІНКІВ




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.