Рішення міської ради  "Про залучення гранту ЄІБ для співфінансування підпроєкт..."  № 401-18 від 26.11.2021р. 
Документ №401 від 26.11.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.11.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(18  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 26.11.2021р.  № 401-18
 

Про залучення гранту ЄІБ для співфінансування підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську»


З метою реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську» у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України», відповідно до Закону України від 12.04.2017 року № 2009 – VIII «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2016 року № 70 «Про порядок підготовки, реалізації, проведення моніторингу та завершення реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями», керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

вирішила:

  1. Надати дозвіл на отримання гранту в розмірі 615 000,00 (шістсот п'ятнадцять тисяч) євро від Європейського інвестиційного банку, шляхом укладення Грантової угоди про надання інвестицій.

2. Уповноважити заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака від імені Івано-Франківської міської ради підписати Грантову угоду про надання інвестицій з Європейським інвестиційним банком та здійснювати всі дії щодо його укладення. Метою залучення гранту є реалізація заходів, передбачених підпроєктом «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську», що реалізується у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України».

3. Уповноважити заступника міського голови – Директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту до міського бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, шляхом отримання гранту від Європейського інвестиційного банку, та передачі його на підставі Угоди про передачу грантових коштів комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради (Кінцевому бенефіціару), з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані з залученням гранту.

4. Надати дозвіл комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради укласти Угоду про передачу грантових коштів з Департаментом інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську».

5.Уповноважити директора комунального підприємства «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради В. Голутяка вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту для співфінансування підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську», з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані з залученням гранту.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.




Міський голова                                                         Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.