Рішення міської ради  "Про надання згоди Департаменту інфраструктури, житлової..."  № 454-19 від 23.12.2021р. 
Документ №454 від 23.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 23.12.2021р.  № 454-19
 

Про надання згоди Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради на списання та розбір нежитлової будівлі



    Керуючись ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 р. № 1314 «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності», враховуючи звіт ТОВ «Науково-виробнича фірма «Зонд» № 0087/21 про проведення технічного обстеження нежитлової будівлі, за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Хотинська, 18, інв. № 10131006,  міська рада


вирішила:


  1. Надати згоду Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради на списання та розбір нежитлової будівлі (нежитлові приміщення Літер «А») за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Хотинська, 18,  загальною площею 97.3 м2, які перебувають на балансі Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради.
  2. Уповноважити  Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради  (І. Гриненько),  подати у встановленому законодавством порядку заяву та відповідні документи управлінню реєстраційних процедур Івано-Франківської міської ради для внесення відповідних відомостей в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний реєстр Іпотек, Єдиний реєстр заборон об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна  для реєстрації припинення права власності Івано-Франківської міської територіальної громади на об’єкт нерухомого майна, який зазначено у пункті 1 цього рішення, після завершення у встановленому законодавством порядку робіт з їх розбору.
  3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) забезпечити та профінансувати видатки головного розпорядника бюджетних коштів – Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради, пов’язані з роботами із розбору будівлі зазначеної у п. 1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника   міського голови - директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано-Франківської міської ради М.Смушака  та заступника міського голови М. Вітенка.




  Міський голова                                    Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.