Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 1769 від 22.12.2021р. 
Документ №1769 від 22.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.12.2021р.  № 1769
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про придбання у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам"



Керуючись ст. 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Порядком формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 р. № 582, Порядком та умовами надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 2017 р. № 769, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2021 р. № 1446-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», з метою соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, що потребують поліпшення житлових умов і перебувають на обліку внутрішньо переміщених осіб, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Внести на розгляд міської ради проєкт рішення "Про придбання у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам" (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради Михайла Смушака.



Перший заступник

міського голови                                                                        Вікторія СУСАНІНА



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.