Рішення міської ради  "Про надбавки до заробітної плати, матеріальні допомоги ..."  № 474-19 від 23.12.2021р. 
Документ №474 від 23.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 23.12.2021р.  № 474-19
 

Про надбавки до заробітної плати, матеріальні допомоги та преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови, заступника міського голови–директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради та керуючого справами виконавчого комітету міської ради




       Керуючись ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, ст. 25, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


в и р і ш и л а :


       1. Встановити з 04 січня 2022 року міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови, заступнику міського голови – директору департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради та керуючому справами виконавчого комітету міської ради надбавки: за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років і за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.


       2. Надати секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови, заступнику міського голови – директору департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради та керуючому справами виконавчого комітету міської ради матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати і преміювати їх за результатами праці, а також до державних та професійних свят в межах затвердженого фонду оплати праці на відповідний період згідно розпорядження міського голови.


3. Здійснювати щомісячне преміювання міського голови та з нагоди державних і професійних свят у максимальному розмірі, встановленому для секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови, заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради та керуючого справами виконавчого комітету міської ради у межах фонду преміювання, передбаченого у кошторисі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради і економії фонду оплати праці.


4. Надавати міському голові матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати згідно з чинним законодавством України.




Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.