Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 1803 від 29.12.2021р. 
Документ №1803 від 29.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.01.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.12.2021р.  № 1803
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

1.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Теодора Цьоклера, терміном 30 робочих днів з моменту видачу дозволу (ордера).

1.2. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Гната Хоткевича, 46, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.3. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Незалежності, 95 А – 97, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.4. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Василя Симоненка, 22 – Василя Стуса, 17 Б, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.5. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Новій, 19 – 19 А, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.6. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на набережній імені Василя Стефаника, 38, терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).1.7. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Богдана Хмельницького, 82, к.3 - 84, терміном 25 робочих днів з моменту видачу дозволу (ордера).

1.8. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Августина Волошина, 4, 6, терміном 25 робочих днів з моменту видачу дозволу (ордера).

1.9. КП «Управляючій компанії «Комфортний дім» (Скиданчук В. М.) на проведення земляних робіт для заміни зовнішньої каналізаційної мережі на вул. Софрона Мудрого, 39 - Макогона, терміном 60 робочих днів з моменту видачу дозволу (ордера).

1.10. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Квітки-Основ’яненка, 1, 9, 12 - Урожайній, терміном 25 робочих днів з моменту видачу дозволу (ордера).

2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

2.1. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С.П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Калуське Шосе.

2.2. ТОВ «Еко Енерго Вест» (Павликівський В.В.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на Південному бульварі, 24 А.

2.3. ТОВ «Галбудзв’язок» (Яремко В.Є.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельних ліній зв’язку на вул. Короля Данила – Південному бульварі.

2.4. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Опільського, 2/1.

2.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Вербовій, 27 А.

2.6. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Садовій, 21.

2.7. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Гната Хоткевича, 18.

2.8. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Лермонтова, 44/1.

2.9. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Євгена Коновальця, 244.

3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

3.1. ТОВ «Будівельна компанія «Альянс ІФ і КО» (Хвальбота П.М.) на проведення земляних робіт для капітального ремонту позамайданчикового проїзду на вул. Дашевського (від вул. Незалежності до вул. Стефаника), терміном 50 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.2. Сворак Оксані Петрівні на проведення земляних робіт для прокладання мережі водовідведення на вул. Вітровій, 29, с. Микитинці, терміном 15 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.3. ТОВ «Благо Буд» (Гринів М.В.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Сеченова, 129 А, с. Угорники, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.4. ТОВ ІБК «Вертикаль» (Лєпєнін О.С.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопроводу на вул. Ребета, поруч будинку № 10, терміном 20 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Береговій, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.6. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Вишневій, 36, с. Микитинці, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.7. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Степана Бандери, 37, с. Вовчинець, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

3.8. ПП «Роса-ІФ» (Ткачук Ю.П.) на проведення земляних робіт для реконструкції ділянки водопроводу на вул. Галицькій (на ділянці від ВНС-4 до контррезервуарів), терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.




Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.