Рішення міської ради  "Про затвердження Положення про автоматизовану систему "..."  № 446-19 від 23.12.2021р. 
Документ №446 від 23.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Положення про порядок загальної електронної реєстрації дітей для зарахування їх до комунальних закладів дошкільної освіти населених пунктів, на які поширюється юрисдикція Івано-Франківської міської ради
Рішення міської ради  №163 від 19.06.2020р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021№446-19 "Про затвердження Положення про автоматизовану систему "Е-Садок" для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади"
Рішення міської ради  №63 від 13.04.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про тимчасову комісію з розгляду питань, які не врегульовані Положенням про порядок загальної електронної реєстрації дітей для зарахування їх до комунальних закладів дошкільної освіти населених пунктів, на які поширюється юрисдикція Івано-Франківської міської ради
Рішення виконавчого комітету  №1121 від 29.10.2020р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 446-19 "Про затвердження Положення про автоматизовану систему "Е-Садок" для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади"
Рішення виконавчого комітету  №253 від 24.03.2022р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2021"Західний кур'єр" 3 20.01.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 23.12.2021р.  № 446-19
 

Про затвердження Положення про автоматизовану систему «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади




       Керуючись ст. 53 Конституції України, ст.ст. 3, 4, 11, 30 та 66 Закону України «Про освіту», ст.cт. 25, 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 18, 19 Закону України «Про дошкільну освіту», Положенням про заклад дошкільної освіти, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003 р. N 305, з метою створення кращих умов для заявників та вдосконалення системи формування електронного реєстру дітей в режимі онлайн для зарахування їх до закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади, міська рада


вирішила:


  1. Затвердити  Положення про автоматизовану систему «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади (додається).
  2. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) спільно з відділом програмного та комп’ютерного забезпечення Івано-Франківської міської ради (А.Чайківський) провести навчання для адміністраторів закладів дошкільної освіти щодо запровадження електронної реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти.
  3. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) та закладам дошкільної освіти забезпечити перенесення даних (всіх списків дітей) з платформи dity.if.ua на платформу sadok.bloqly.com до 01.03.2022 р .
  4. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) видатки на фінансування програми електронної реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти здійснювати в межах кошторисних призначень, передбачених у бюджеті Івано-Франківської міської територіальної громади на рік  по головному розпоряднику коштів-Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук).
  5. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) розмістити інформацію про запровадження автоматизованої системи «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади на сайті Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та сайті виконавчого комітету міської ради.
  6. Визнати такими, що втратили чинність:
  • рішення Івано-Франківської міської ради від 19.06.2020р. №163/41 «Про затвердження Положення про порядок загальної електронної реєстрації дітей для зарахування їх до комунальних закладів дошкільної освіти населених пунктів, на які поширюється юрисдикція Івано-Франківської міської ради»;
  • рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 29.10.2020р. № 1121 «Про затвердження Положення про тимчасову комісію з розгляду питань, які не врегульовані Положенням про порядок загальної електронної реєстрації дітей для зарахування їх до комунальних закладів дошкільної освіти населених пунктів, на які поширюється юрисдикція Івано-Франківської міської ради».
  1. Секретаріату міської ради (С.Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У.Павликівську.




Міський голова                                              Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.