Рішення міської ради  "Про проведення земельних торгів..."  № 473-19 від 23.12.2021р. 
Документ №473 від 23.12.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 23.12.2021р.  № 473-19
 

Про проведення земельних торгів




Керуючись ст. 26, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст. 134-139 Земельного Кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 р. № 1013 "Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)", міська рада


вирішила:


  1. З метою забезпечення підготовки лотів до проведення земельних торгів:
  • дати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, кадастровий номер якої 2610193001:18:002:0002, місце розташування с. Микитинці, вул. Юності біля стадіону;
  • внести зміни в графу "Орієнтовна  площа, га" пункту 2 додатку 1 до рішення міської ради від 26.11.2021 року № 428-18, виклавши її в такій редакції: "0,33".
  1. Затвердити умови проведення земельних торгів, документацію із землеустрою по земельних ділянках комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади та включити їх до переліку земельних ділянок або прав на них, які виставляються на земельні торги, згідно додатку 1.

При встановленні стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою на територіях сільських рад, які увійшли до складу Івано-Франківської міської територіальної громади, керуватись ставками орендної плати за землю, встановленими рішенням для Івано-Франківської міської ради.

Земельні ділянки, включені до переліку земельних ділянок комунальної власності або права на них, виставлені на земельні торги, не можуть відчужуватися, передаватися в заставу, надаватися в користування до завершення торгів.

  1. Уповноважити на укладення (підписання)  :
  • договорів купівлі-продажу земельних ділянок, згідно з формою проєкта договору, що додається (додаток 2), а також на вимогу переможця торгів у паперовій формі протоколів та договорів оренди  землі,  згідно з формою проєкта договору, що додається (додаток 3), міського голову, у випадку його відсутності – секретаря міської ради;
  • шляхом накладення кваліфікованих електронних підписів, протоколів (відповідних актів) про результати земельних торгів, договорів оренди землі, згідно з формою проєкта договору, що додається (додаток 3), Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.
  1. Обов'язки за виконанням даного рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів міської ради.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М.Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р.Терешко).


Міський голова                                                   Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.