Рішення виконавчого комітету  "Про організацію проведення конкурсу з призначення управ..."  № 61 від 27.01.2022р. 


УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.01.2022р.  № 61
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Івано-Франківської міської територіальної громади



Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» від 13.06.2016 № 150, враховуючи протокол комісії для складання переліку будинків, в яких не створено об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком на території Івано-Франківської міської територіальної громади, створеної рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 07.10.2021р. №1376, з метою забезпечення на території Івано-Франківської міської територіальної громади ефективного утримання багатоквартирних будинків, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Виступити організатором конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Івано-Франківської міської територіальної громади щодо будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, та здійснити організаційні заходи щодо підготовки і проведення конкурсу в установленому законодавством порядку.
  2. Створити конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Івано-Франківської міської територіальної громади та затвердити її склад  згідно додатку 1.
  3. Затвердити Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Івано-Франківської міської територіальної громади  згідно додатку 2.
  4. Конкурсній комісії розробити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Івано-Франківської міської територіальної громади та подати її на затвердження виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради.
  5. Визначити об’єкти конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Івано-Франківської міської територіальної громади згідно додатку 3.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака.



Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.