Рішення виконавчого комітету  "Про умови та режим роботи спеціально обладнаного майдан..."  № 106 від 03.02.2022р. 
Документ №106 від 03.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.02.2022"Західний кур'єр" 8 24.02.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.02.2022р.  № 106
м.Івано-Франківськ
 


Про умови та режим роботи спеціально обладнаного майданчика для паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського)


Враховуючи необхідність раціонального перерозподілу міського простору, впорядкування руху транспортних засобів, з метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, керуючись законами України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Погодити розміщення спеціально обладнаного майданчика для платного паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського) відповідно до погодженої схеми.

       2. Тариф на послуги з користування спеціально обладнаного майданчика для платного паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського) встановлюється відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради.

       3. Забезпечити безкоштовний в’їзд механічних транспортних засобів на спеціально обладнаний майданчик для паркування, а саме:

-спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов’язків (прокуратура, патрульна поліція, Служба безпеки України, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

- транспортних засобів організаторів масових заходів при наявності розпорядження міського голови або листа управління транспорту та зв’язку про забезпечення проїзду;

- транспортних засобів власників (співвласників) квартир та фізичних осіб, які постійно проживають та зареєстровані в межах спеціально обладнаного майданчика для паркування при пред'явленні документа, який підтверджує право власності, або документа, що підтверджує реєстрацію місця проживання в межах будинків, що знаходяться на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського) у випадку, якщо під’їзд до будинку можливий виключно через спеціально обладнаний майданчик для паркування, за умови їх паркування у внутрішніх подвір’ях та на прибудинкових територіях.

       4. Встановити режим роботи спеціально обладнаного майданчика для платного паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського) – щоденно цілодобово.

       5. Рішенням виконавчого комітету та/або розпорядженням міського голови у зв’язку з проведенням ярмарків, сезонної торгівлі, культурно-масових та інших заходів, можуть бути додатково встановлені дні, коли провадження діяльності в межах окремих майданчиків для платного паркування не проводиться.

       6. Встановити, що наскрізний проїзд механічних транспортних засобів через спеціально обладнаний майданчик для платного паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського) протягом 15 хв. – безкоштовно.

       7. Визначити, що завезення товару автотранспортними засобами в заклади торгівлі, які розташовані в межах спеціально обладнаного майданчика для платного паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського) здійснюється у період часу з 18.00 год. до 10.00 год.

       8. Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О. Костенко), Управлінню транспорту та зв’язку (А. Гіглюк):

       - здійснювати контроль за дотриманням водіями та іншими учасниками руху виконання даного рішення;

- у разі виявлення порушень правил зупинки і стоянки транспортних засобів притягати порушників до адміністративної відповідальності.

       9. Оператору з паркування забезпечити паркування транспортних засобів відповідно до розробленої схеми.

       10. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження міської ради (С. Криворучко) довести дане рішення до відома керівників підприємств, установ та організацій, що здійснюють господарську діяльність в межах спеціально обладнаного майданчика для платного паркування на вул. Шевченка (від вул. Січових. Стрільців до вул. Гординського).

       11. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (О. Гоянюк) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

       12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.