Рішення міської ради  "Про знищення шляхом демонтажу (розбору) об'єктів комуна..."  № 1-19/1 від 10.02.2022р. 
Документ №1 від 10.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.02.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19/1  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 10.02.2022р.  № 1-19/1
 

Про знищення шляхом демонтажу (розбору) об’єктів комунальної власності


Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи лист Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради від 09.02.2022 року вн.№85/48-14, висновок №05/02-2022 експертного дослідження, складений 09.02.2022 року судовим експертом Максимчиним Андрієм Дмитровичем, а також враховуючи пропозиції виконавчого комітету міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від 10.02.2022р. №        ), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Дати дозвіл Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради на знищення шляхом демонтажу (розбору) об’єктів комунальної власності, розташованих за адресами: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 6, вул. Чорновола, 6А, вул. Чорновола, 6Б та вул. Чорновола, 6В.

2. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) здійснити організаційні заходи по знищенню шляхом демонтажу (розбору) об’єктів, зазначених в п.1 цього рішення, та вивезенню будівельного сміття за рахунок коштів місцевого бюджету в порядку, передбаченому чинним законодавством.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) забезпечити та профінансувати видатки головного розпорядника бюджетних коштів – Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, пов’язані з роботами із знищення шляхом демонтажу (розбору) об’єктів, зазначених у п.1 цього рішення.

4. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради подати документи управлінню реєстраційними процедурами міської ради для внесення відповідних відомостей в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний реєстр Іпотек, Єдиний реєстр заборон об’єктів нерухомого майна щодо об’єктів нерухомого майна для реєстрації припинення права оперативного управління Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та права власності територіальної громади міста в особі Івано-Франківської міської ради на об’єкти нерухомого майна, які зазначені у пункті 1 цього рішення, після завершення у встановленому законодавством порядку робіт з їх знищення шляхом демонтажу (розбору).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови М.Вітенка та постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики (У. Павликівська).





 Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.