Рішення міської ради  "Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської..."  № 2-19/1 від 10.02.2022р. 
Документ №2 від 10.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.02.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19/1  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 10.02.2022р.  № 2-19/1
 

Про внесення змін до рішення Івано-Франківської міської ради від 30.07.2021р. № 277-13 «Про надання згоди на безоплатну передачу об’єктів з комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади в державну власність»



Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного утримання вул. Євгена Коновальця в місті Івано-Франківську, яка суміщається з  автомобільною дорогою загального користування державного значення Т-09-06 «Івано-Франківськ – Надвірна» та вулиці Івасюка в місті Івано-Франківську, що суміщається з автомобільною дорогою загального користування державного значення Н-18 «Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль», міська рада


вирішила:


1. Внести зміни в пункт 1 рішення Івано-Франківської міської ради від 30.07.2021 р. № 277-13 «Про надання згоди на безоплатну передачу об’єктів з комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади в державну власність», виклавши його у наступній редакції:

«1. Надати згоду на безоплатну передачу проїзної частини вулиці Євгена Коновальця (від вулиці Січових Стрільців до початку моста через річку Бистриця Надвірнянська) в місті Івано-Франківську, протяжністю 5, 531 км, та проїзної частини вулиці Івасюка (від вулиці Вовчинецької до вулиці Незалежності) в місті Івано-Франківську, протяжністю 2,803 км, які суміщаються з автомобільними дорогами загального користування державного значення Т-09-06 «Івано-Франківськ – Надвірна»  та Н-18 «Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль», які обліковуються на балансі комунального підприємства «Муніципальна дорожня компанія» Івано-Франківської міської ради, з комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади у державну власність до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України».

2. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) передбачити в бюджеті Івано-Франківської міської територіальної громади на 2022 рік кошти в сумі 1500,0 тис. грн. (один мільйон п’ятсот тисяч грн., 00 коп.) на виготовлення проєктно-кошторисної документації капітального ремонту (реконструкції) вулиць, що передаються згідно п.1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака та постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури (В.Бурко).


Міський голова                                                                    Руслан  МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.