Рішення міської ради  "Про затвердження Програми проведення року УПА, відзначе..."  № 7-20 від 23.02.2022р. 
Документ №7 від 23.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(20  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 23.02.2022р.  № 7-20
 

Про затвердження Програми проведення року УПА, відзначення 80-ї річниці створення Української Повстанської Армії та дат пов’язаних з життям визначних особистостей національно-визвольного руху на території Івано-Франківської міської територіальної громади




       Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 24.12.2020 року №362-3 «Про затвердження Цільової програми Івано-Франківської міської територіальної громади організації та відзначення загальнодержавних, свят територіальної громади, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2021 – 2025 роки», з метою збереження національної пам’яті, увічнення звитяги духу і зброї, поваги до минулого української нації, популяризації державотворчої, громадсько-політичної діяльності видатних діячів національно-визвольного руху, підвищення патріотичного духу, міська рада


вирішила:


  1. Затвердити програму проведення року УПА, відзначення 80-ї річниці створення Української Повстанської Армії та дат пов’язаних з життям визначних особистостей національно-визвольного руху на території Івано-Франківської міської територіальної громади (додається).
  2. Виконавчим органам міської ради забезпечити виконання програми заходів враховуючи карантинні обмеження діючі на дати проведення заходів.
  3. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) забезпечити фінансування заходів програми за рахунок коштів бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, відповідно до рішень виконавчого комітету міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків та постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики.



Міський голова                                                           Руслан МАРЦІНКІВ

                                                                         




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.