Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського п..."  № 227 від 11.03.2022р. 
Документ №227 від 11.03.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та подальше влаштування
Рішення виконавчого комітету  №656 від 05.06.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.03.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 11.03.2022р.  № 227
м.Івано-Франківськ
 


Про влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, на повне державне забезпечення



Керуючись ст. ст. 58, 66 Цивільного кодексу України, ст.ст. 245, 248 Сімейного кодексу України, ст.ст. 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 16.02.2022 року, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Влаштувати дитину, позбавлену батьківського піклування, Михайлишина О В, . . року народження, який тимчасово перебуває в Міжрегіональному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області на повне державне забезпечення у відділення малого групового будинку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий Дім» ІФ ОР.

1.1. Функції опікуна покласти на адміністрацію Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім» над дитиною, позбавленою батьківського піклування, Михайлишиним О. В., . . року народження, до прийняття рішення про влаштування до сімейних форм виховання.


1.2 Службі у справах дітей (І. Дутчак) зберегти право користування житлом за дитиною за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Молодіжна, , кв., до досягнення нею повноліття.

1.3. Вважати таким, що втратило чинність п.п. 1.3.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 05.06.2019 р. № 656 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та подальше влаштування».

2. Влаштувати дитину, позбавлену батьківського піклування, Іванців Х. С., . . року народження, на повне державне забезпечення у Соціально-реабілітаційний центр (дитяче містечко) Благодійної організації «Містечко милосердя Святого Миколая для людей, що потребують допомоги».

    1. Функції опікуна покласти на адміністрацію Соціально-реабілітаційного центру (дитяче містечко) Благодійної організації «Містечко милосердя Святого Миколая для людей, що потребують допомоги» над дитиною, позбавленою батьківського піклування, Іванців Х. С., . . року народження, до прийняття рішення про влаштування до сімейних форм виховання.
    2. Службі у справах дітей (І. Дутчак) зберегти право користування житлом за дитиною за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, кв. , до досягнення нею повноліття.
    3. Вважати таким, що втратило чинність п.п. 1.2.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 05.06.2019 р. № 656 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та подальше влаштування».
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.