Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розробку/коригування плану черво..."  № 55-20 від 23.02.2022р. 
Документ №55 від 23.02.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(20  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 23.02.2022р.  № 55-20
 

Про надання дозволу на розробку/коригування плану червоних ліній вулиць Івано-Франківської територіальної громади з урахуванням містобудівної документації територій приєднаних сільських рад


       Керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», міська рада


вирішила:


1. Надати дозвіл на розробку/коригування плану червоних ліній вулиць Івано-Франківської територіальної громади з урахуванням містобудівної документації територій приєднаних сільських рад.

2. Фінансування робіт на розробку/коригування плану червоних ліній вулиць Івано-Франківської територіальної громади з урахуванням містобудівної документації територій приєднаних сільських рад здійснювати за рахунок коштів Івано-Франківської  територіальної громади.

3. Департаменту містобудування та архітектури міської ради (О.Кошик) в установленому порядку:

3.1. Виступити замовником розроблення містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення;

3.2. Забезпечити оприлюднення розробленої містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення;

3.3. Забезпечити проведення громадських слухань та врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення.

4. Секретаріату міської ради (С. Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).


       Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.