Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 891 від 15.12.2016р. 
Документ №891 від 15.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають
Рішення виконавчого комітету  №107 від 23.02.2012р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2012 р. № 107
Рішення виконавчого комітету  №191 від 17.03.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.12.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.12.2016р.  № 891
м.Івано-Франківськ
 



Про надання дозволів на вчинення

правочинів щодо належного дітям

майна, в тому числі житла, право

власності на яке або право

користування яким вони мають



З метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ та відповідно до ст.ст. 31, 32, 33 Цивільного, ст.ст.171, 173, 176, 177 Сімейного Кодексів України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», рішень виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.02.2012р. №107 «Про затвердження положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають», від 17.03.2016 року № 191 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.02.2012 р. №107», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право спільної власності на яке (користування яким) має дитина:

1.1.1. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частини буд.–– на вул.–– в м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, ––року народження, ––, –– року народження, ––, –– року народження, ––, –– року народження, за згодою, поданою їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.2. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на –– ім’я –– буд.–– на вул.–– у м.Івано-Франківську, право користування яким мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.3. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою її матір’ю –– та –– органу опіки та піклування.

1.1.4. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частин кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають діти ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою –– –– органу опіки та піклування.

1.1.5. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на –– ім’я –– частини кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.6. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на –– ім’я –– частини кв.–– на ––, –– у м.Івано-Франківську, право спільної власності та користування якою мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою їх батьком –– та –– органу опіки та піклування.

1.2. На укладення договорів (купівлі-продажу, дарування тощо) щодо придбання на ім’я дітей майна (житла).

1.2.1. –– та –– від імені малолітніх ––, –– року народження, та ––, –– року народження, на укладення договору дарування (купівлі-продажу тощо) щодо придбання на ім’я дітей в рівних долях –– частин кв.–– на вул.––, –– в м. Івано-Франківську.

1.2.2. Неповнолітній ––, –– року народження, за згодою батьків –– та –– на укладення договору дарування (купівлі-продажу тощо) щодо придбання на ім’я дитини –– частини кв.– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

1.3. На укладення договорів (купівлі-продажу, міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дітям житла (майна):

Неповнолітньому ––, –– року народження, за згодою батьків –– та –– на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної йому –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– буд.–- на вул.–– в с.–– –– району Івано-Франківської області та земельної ділянки за цією ж адресою.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до 6-ти місяців.

3. Термін дії дозволу 6 місяців з дня прийняття рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.