Розпорядження міського голови  "Про створення та роботу мобільної групи із профілактики..."  № 64-р від 28.03.2022р. 
Документ №64-р від 28.03.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.04.2022



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 28.03.2022р.  № 64-р
 


Про створення та роботу мобільної групи із профілактики та запобігання спалювання сухої рослинності та інших побутових відходів на території Івано-Франківської міської територіальної громади в пожежонебезпечний період 2022 року


Керуючись п. 8 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30, ст. 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Кодексом цивільного захисту України, Указом Президента України від 24.02.2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» з метою профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності, порушення інших протипожежних норм в екосистемах та об’єктах благоустрою на території Івано-Франківської міської територіальної громади:


  1. Утворити мобільну групу у складі:

А. Ковальчук – головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради, керівник групи;

Представника Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС України в області (за згодою);

Представника Івано-Франківського РУП ГУ НП України в області (за згодою);

Представника Івано-Франківського батальйону територіальної оборони.

  1. Мобільній групі здійснювати обстеження території Івано-Франківської міської територіальної громади в пожежонебезпечний період (з 16.00 до 21.00 год.).
  2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та комунальних підприємств виділяти підпорядкований їм службовий автотранспорт згідно додатку.
  3. Івано-Франківському РУ ГУ ДСНС України в області (В. Мацалак), старостам сіл Івано-Франківської міської територіальної громади здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу особисто, а також через настоятелів релігійних конфесій із закликом до громадян під час богослужінь щодо недопущення спалювання сухої рослинності та інших побутових відходів.
  4. Координацію роботи мобільної групи та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).
  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р. Гайду.



Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.