Рішення виконавчого комітету  "Про організацію і проведення весняної толоки..."  № 281 від 06.04.2022р. 
Документ №281 від 06.04.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.04.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.04.2022р.  № 281
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію і проведення весняної толоки



Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року № 777-р та з метою приведення до належного санітарного стану території Івано-Франківської міської територіальної громади, парків, озер, скверів, узбіч доріг, підготовки до Великодніх свят та святкування Дня міста, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Провести 9 квітня 2022 року загальноміську толоку з благоустрою згідно додатку 1.

2. Керівникам комунальних підприємств та приватних акціонерних товариств міста 8 квітня 2022 року провести толоку з благоустрою території міської територіальної громади згідно додатку 2.

3. Старостам старостинських округів Івано-Франківської міської територіальної громади провести 9 квітня 2022 року весняну толоку на територіях згідно додатку 3.

4. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (В. Савенко), ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Фалдина) та КП «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк), ПрАТ «АТП-0928» та ФОП Пасяка Р.В, забезпечити транспортом для вивезення зібраного сміття з територій згідно додатку 1.

5. КП «Полігон ТПВ» (Є. Данилюк) безоплатно прийняти та захоронити зібране сміття під час проведення толоки.

6. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) забезпечити координацію робіт у ході проведення толоки на визначених об’єктах згідно додатку 1.

7. Відповідальним працівникам надати Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради інформацію про хід проведення толоки за телефоном 53-38-17 або на електронну адресу dkgmvk@ukr.net.

8. Рекомендувати громадським об’єднанням, будинковим комітетам та ОСББ, політичним партіям, закладам освіти провести 9 квітня 2022 року толоку з залученням мешканців на виконання робіт з впорядкування території на пропонованих в додатку об’єктах.

9. Відділу патронатної служби міської ради (О.Гоянюк) оприлюднити в засобах масової інформації про проведення 9 квітня 2022 року загальноміської толоки.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.