Рішення міської ради  "Про земельні питання..."  № 68-22 від 13.04.2022р. 
Документ №68 від 13.04.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.04.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(22  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 13.04.2022р.  № 68-22
 

Про земельні питання


    Керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пунктами 27, 28 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України,  Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану»,  міська рада

вирішила:


          1. Дати дозвіл Івано-Франківській міській раді на складання технічної документацію із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельних ділянок, згідно додатку (додається).


               2. Уповноважити заступника міського голови М. Вітенка здійснювати від імені Івано-Франківської міської ради всі передбачені законодавством заходи, необхідні для виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельних ділянок, зокрема, але не виключно укласти договори на виконання робіт по розробці документації, підписувати та погоджувати відповідні матеріали, тощо.


                 3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних   відносин,   оренди   та   приватизації    комунального       майна      (Р. Терешко).



     Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.