Рішення міської ради  "Про викуп об'єктів нерухомого майна, які перебувають у ..."  № 350-9 від 22.12.2016р. 
Документ №350 від 22.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження викупної ціни
Рішення міської ради  №59 від 15.03.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення "Про затвердження викупної ціни"
Рішення виконавчого комітету  №129 від 23.02.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(9  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 22.12.2016р.  № 350-9
 

Про викуп об’єктів нерухомого майна, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб




Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», у зв’язку з будівництвом дороги в межах проектованої вулиці Північний бульвар (на ділянці від вул. Бельведерської до вул. П. Мирного), передбаченої генеральним планом міста Івано-Франківська, міська рада


в и р і ш и л а:


1. Викупити об’єкти нерухомого майна, які перебувають у власності фізичних осіб, для суспільних потреб:


1.1. Приміщення павільйону, загальною площею 89,6 кв. м, що розташоване за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Тичини, буд.14 та належить на праві приватної власності Лотоцькому Святославу Володимировичу.

Орієнтовна викупна ціна 1 200 000 грн. (один мільйон двісті тисяч гривень).


1.2. Квартиру №1, площею 34,0 м2, яка розташована за адресою:    м. Івано-Франківськ,  вул. Сонячна, 54, що належить на праві приватної власності Корвацькому Володимиру Володимировичу.

Викупна ціна 330 100 грн. (триста тридцять тисяч сто гривень).


1.3. Квартиру №2 з коморою в підвалі, загальною площею 39,3 м2, яка розташована за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Сонячна, 54, що належить на праві приватної власності Олійнику Володимиру Анатолійовичу.

Викупна ціна 381 500 грн. (триста вісімдесят одна тисяча п’ятсот гривень).


2. Фінансування витрат, пов’язаних з виконанням цього рішення, здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету.

Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) передбачити відповідні кошти у міському бюджеті та забезпечити фінансування заходів щодо викупу об’єктів нерухомого майна, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб.


3. Департаменту комунальних ресурсів (І.Гриненько) у 5-денний термін з дати прийняття цього рішення письмово повідомити власників об’єктів нерухомого майна, зазначеного в пункті 1, щодо прийняття цього рішення.


4. Запропонувати власникам об’єктів нерухомого майна, зазначеного в пункті 1, в місячний термін повідомити Департамент комунальних ресурсів (І.Гриненько) про надання згоди або відмову на проведення переговорів щодо умов викупу об’єктів нерухомого майна.


5. У разі надання власниками об’єктів нерухомого майна, зазначеного в пункті 1, згоди на проведення переговорів щодо умов викупу цього майна,  доручити Департаменту комунальних ресурсів (І.Гриненько) представляти інтереси Івано-Франківської міської ради при проведенні переговорів щодо викупної ціни, строків, укладення договорів, а також вчиняти інші дії, що прямо передбачені чинним законодавством України для здійснення викупу.


6. Департаменту комунальних ресурсів (І.Гриненько) забезпечити проведення експертної оцінки вартості майна, зазначеного в п.п 1.1 цього рішення, у порядку, визначеному чинним законодавством, та подати на затвердження міської ради розмір викупної ціни по цьому об’єкту.


7. Визнати пп.1.5.-1.6. рішення Івано-Франківської міської ради   №36-2 від 22.12.2015 року такими, що втратили чинність.


8. Експертно-аналітичному відділу оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».


9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка.



Міський голова                                                                   Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.