Рішення міської ради  "Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замов..."  № 357-9 від 22.12.2016р. 
Документ №357 від 22.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №1231 від 18.10.2013р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста
Рішення міської ради  №285 від 21.10.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(9  сесія)
6  демократичного скликання
 
від 22.12.2016р.  № 357-9
 

Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста




       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року та  Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»,  затвердженого рішенням сесії від 18.10.2013 року №1231-38, міська рада


в и р і ш и л а:


       1. Звільнити від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       1.1 Афтанас І. І. щодо реконструкції квартири №__ на вул. Ю. Іллєнка, __ з добудовою житлових приміщень;

1.2 державне підприємство «ВО «Карпати» щодо будівництва завантажувально-розвантажувальних майданчиків з навісами до корпусів №4 «Б», 5 «Г», 4 «В» на вул. Галицькій, 201.

       2. Дати дозвіл на зменшення та  зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста приватному підприємству «Спецбуд» щодо будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення в межах вулиць В. Стуса – І. Миколайчука – Проектна-1 (4-6 пускові комплекси), на вартість виконання робіт «Всмоктуючого водогону діаметром 600 мм до ВНС «Каскад» від водогонів діаметром 500 мм, 800 мм по вул. В. Івасюка. Нове будівництво».

       3. Зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       3.1 приватному підприємству «Термобуд» щодо  будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Вовчинецькій, поруч будинку №25, на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж водопостачання в  сумі 254 870,40 грн.;

       3.2 товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Інвестбудсервіс» ЛТД», по будівництву багатоквартирних житлових будинків з вбудованими торговими приміщеннями та приміщеннями громадського призначення на вул. Г. Хоткевича, 65 та 65 «А», на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж водовідведення в сумі 593 338,80 грн.

       4. Застосувати Гайдею О.-Ю. М.у 2% від вартості реконструкції квартири №__ з добудовою та надбудовою на вул. Церковній, __.

       5.        Внести зміни в пункт 2.3 рішення сесії міської ради від 21.10.2016 року №285-8 «Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» та викласти в такій редакції: «товариству з обмеженою відповідальністю «Спілка забудівників» щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків на вул. Д. Дудаєва, 7 та 7/1, на вартість будівництва водопровідної підвищувальної насосної станції в районі вул. Галицька – Ю. Целевича».

       6. Замовникам будівництва передати виконані роботи на баланс КП «Івано-Франківськводоекотехпром»  у відповідності до пунктів 2, 3;

       7. Передачу виконаних робіт відповідно до пунктів 2, 3 здійснити згідно з актом прийому-передачі.

       8. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) видати довідки-звільнення у відповідності до пункту 1 та після фактичної передачі робіт, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладених договорів,  відповідно до пунктів 2, 3 (після виконання пунктів 6, 7 даного рішення).

               9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.





Міський голова                                                             Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.