Рішення виконавчого комітету  "Про відзначення матерів, які народили дітей у "День міс..."  № 345 від 05.05.2022р. 
Документ №345 від 05.05.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.05.2022



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.05.2022р.  № 345
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення матерів, які народили дітей у

«День міста Івано-Франківська 2022»


Керуючись ст. 28, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 4.2. Єдиного календарного плану заходів відділу молодіжної політики, відділу сім’ї та гендерної політики Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради на 2022 рік, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Департаменту молодіжної політики та спорту (В. Матешко) спільно з Управлінням охорони здоров’я (М. Бойко) організувати та забезпечити відзначення матерів, які народили дітей у «День міста Івано-Франківська 2022».
  2. Управлінню охорони здоров’я (М. Бойко) підготувати та надати Департаменту молодіжної політики та спорту (В. Матешко) інформацію щодо кількості народжених немовлят 07 травня 2022 року в КНП «Міський клінічний перинатальний центр» та КНП «Івано-Франківський обласний клінічний перинатальний центр».
  3. Департаменту молодіжної політики та спорту (В. Матешко) забезпечити вручення подарункових сертифікатів, на придбання товарів для новонароджених, на суму 3000 гривень кожній із породіль, які зареєстровані в Івано-Франківській міській територіальній громаді, в тому числі внутрішньо переміщеним особам.
  4. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) забезпечити своєчасне фінансування видатків на відзначення матерів.


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.