Розпорядження міського голови  "Про організацію та проведення різдвяних культурно-мисте..."  № 904-р від 29.12.2016р. 
Документ №904-р від 29.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.01.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 29.12.2016р.  № 904-р
 


Про організацію та проведення різдвяних культурно-мистецьких заходів 



Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою відзначення Різдва Христового та Богоявлення Господнього, збереження та популяризації давніх українських традицій, створення належних умов для культурного, духовного і естетичного збагачення мешканців та гостей міста Івано-Франківська:


  1. Затвердити програму різдвяних культурно-мистецьких заходів (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення різдвяних культурно-мистецьких заходів згідно з програмою (додаток 1).
  3. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В.Дротянко) довести програму різдвяних культурно-мистецьких заходів до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  4. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) забезпечити 09.01.2017р. встановлення турнікетів біля сцени на Вічевому майдані.
  5. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини міської ради (Д.Нижник) забезпечити вимкнення звукового супроводу світлодіодного екрану на Вічевому майдані:
  • 09.01.2017р. – з 16.00 год. до 20.30 год.;
  • 10.01.2017р. – з 16.00 год. до 20.30 год.;
  • 13.01.2017р. – з 19.00 год. до 22.00 год.;
  • 22.01.2017р. – з 15.00 год. до 19.00 год.
  1. Начальнику відділу міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради У.Басараб-Ганчак запросити до участі у різдвяних культурно-мистецьких заходах мистецькі колективи з міст-партнерів.
  2. Центральній міській клінічній лікарні (Т.Масляк) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення масових заходів на Вічевому майдані згідно з програмою заходів (додаток 1).
  3. Начальнику Івано-Франківського МВ УДСНС України в Івано-Франківській області В.Мацалаку забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення масових заходів на Вічевому майдані згідно з програмою заходів (додаток 1).
  4. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р. Прокопчук) та Івано-Франківському управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (Д. Міхалець):
  • 09.01.2017р. з 15.45 год. до 16.00 год. перекрити рух транспорту за маршрутом: площа біля Івано-Франківської ОДА – вул.Мельничука – вул.Крушельницької – пл.Міцкевича – вул.Д.Вітовського – Вічевий майдан під час проведення урочистої ходи і забезпечити супровід святкової колони за вищевказаним маршрутом;
  • забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення масових заходів на Вічевому майдані згідно з програмою заходів (додаток 1).
  1. ВАТ «Івано-Франківський РЕМ» (В.Поліш), КП «Івано-Франківськсвітло» (В.Синишин) забезпечити подачу електроенергії на сценічні майданчики під час проведення масових заходів згідно з програмою (додаток 1).
  2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення різдвяних культурно-мистецьких заходів відповідно до кошторису (додаток 2).
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на Департамент культури міської ради.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О. Левицького.


Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.